Kuinka Ylämäkikakka -laatikko mullisti minun elämäni!

13.5.2015

Elämä on hankalaa, mutta kakkaaminen on erityisen hankalaa. Maailma tarvitsee lisää keksintöjä jotka helpottavat meidän kykyämme ulostaa. Mutta voiko kakkaamista helpottavia keksintöjä enää keksiä, kun on jo olemassa kyykkykakkapenkki, puhallettava kyykkykakkapenkki sekä tietysti golfpönttö?

Kyllä voi!

Saanko esitellä Ylämäkikakka -laatikon!

ylamakikakka.jpg

Ylämäkikakka -laatikko on keksintö kaikille niille, jotka ovat niin usein nukahtaneet ylämäkeen ja sitten kakanneet alleen. Kakka on valunut selkää pitkin painovoiman vuoksi ja aamulla on nolottanut niin vietävästi.

kuvio1.jpg

Asettamalla Ylämäkikakka -laatikon kätevästi takapuolesi alle ennen ylämäkeen nukahtamista voit varmistaa että kaikki yökakat valuvat vain ja ainoastaan laatikkoon. Aamulla ylämäestä herätessäsi on selkäsi täysin kakkavapaa!

kuvio2.png

Ylämäkikakka -laatikko toimii käyttäen apunaan ns. "pahvista" valmistettuja kuituja laatikon muodossa. Tämä "pahvi" pitää kakan tiiviisti paikallaan laatikossa vaikka ylämäki olisi kuinka jyrkkä. Ylämäkikakka -laatikot on testattu äärimmäisissä olosuhteissa ja havaittu toimiviksi jopa 45 asteen ylämäissä!

Mutta älkää uskoko pelkästään minua! Ylämäkikakka -laatikolla on monia muitakin tyytyväisiä käyttäjiä:

kayttaja1.jpg

kayttaja2.jpg

kayttaja3.jpg

kayttaja4.jpg

kayttaja5.jpg

Ylämäkikakka -laatikon maanlaajuinen myynti aloitetaan heti kun Ylämäkikakka -laatikko löytää vähittäiskauppaketjun joka näkee tuotteessa sen potentiaalin jonka kansa on jo nähnyt. Siihen asti tuotteita voi tilata seuraavasta numerosta: 0400 988960 (Jos tilauksen vastaanotto väittää olevansa Perussuomalaisten nuorten puhelinoperaattori, älkää uskoko häntä).