Scarecrow saattaa olla rasistisin elokuva joka on koskaan tehty

1.11.2015

Katsoin eilen Scarecrow -kauhuelokuvan ja siinä on yksi outo juttu. Kerron nyt koko elokuvan juonikaaren ja huutakaa ”Hep” heti kun huomaatte ongelman.

Scarecrow.jpg

Kaksi VALKOISTA kaunista nuorta menee latoon pelehtimään ja jokin hirviö tappaa heidät. Leikkaus läheiseen kaupunkiin jossa VALKOINEN opettaja kerää bussiin jälki-istuntoon määrätyt oppilaat. Heihin kuuluvat VALKOINEN pariskunta, VALKOINEN nörtti, VALKOINEN naisnörtti, VALKOINEN nyrpeä muija ja VALKOINEN siisti jätkä. He ajavat farmille jossa heidän tehtävä on ottaa alas variksenpelätin tai jotain.

Päästyään farmille paikalle saapuu opettajan VALKOINEN ex-muija. Ja sitten vähän myöhemmin paikalle tulee myös muijan nykyinen mies, VALKOINEN rekkakuski. Sitten lähes kauttaaltaan MUSTA CGI-hirviö hyökkää, VALKOISIA ihmisiä kuolee yksi kerrallaan ja jäljelle jääneet pakenevat läheiseen latoon.

Luojan kiitos paikalle saapuu poliisi, joka on VALKOINEN. MUSTA CGI-hirviö tappaa poliisin ja jäljelle jääneet pakenevat tämän autolla. Hirviö saa heidät kiinni ja taas muutama kuolee. On yö ja jäljelle jääneet pakenevat läheiseen taloon. Siellä heidät ottaa vastaan vihainen VALKOINEN farmari joka tapetaan. Valkoinen ex-muija keksii päästää vapaaksi joukon TÄYSIN VALKOISIA lehmiä jotka vievät MUSTAN CGI-hirviön huomion.

Jäljellä on enää opettaja ja ex-muija, jotka pakenevat läheiselle veneromuttamolle. Mutta hirviö on ehtinyt sinne ensin, sillä vartija, VALKOINEN sellainen, makaa kuolleena maassa. Sitten ex-muija ja opettaja taistelevat hirviön kanssa ja valkoinen voittaa mustan. Loppu.

nayttelijat.jpg

Jos se ei tuosta synopsiksesta vielä selvinnyt, elokuvassa ei ole mustia ihmisiä yhtään. Ja kyseessä on teini-kauhu-slasher, mustien nuorten näyttelijöiden luvattu genre. Yksi mustista oksista koostuva hirviö elokuvasta kyllä löytyy, mutta sekin on täysin tietokoneella tehty efekti eikä sillä näin ollen ole varsinaisesti ihonväriä.

Ongelma siis tietysti on se, että TOISTA TEINEILLE SUUNNATTUA KAUHUSLASHERIA JOSSA EI OLE YHTÄÄN MUSTAA HAHMOA, EI EDES SIVUHAHMOINA, EI OLE OLEMASSA! Mustien näyttelijöiden olemattomuus on häiritsevin juttu jonka olen ehkä koskaan elokuvissa nähnyt. Olen katsonut elämäni aikana varmaan tuhat vitun jenkkikauhuelokuvaa ja tämä on ENSIMMÄINEN JOSSA EI OLE YHTÄÄN MUSTAA NÄYTTELIJÄÄ! On aivan kuin ohjaaja tai castaaja tai tuottajat olisivat yhdessä päättäneet että tällä kertaa tehdään leffa vain valkoisella voimalla. Ja sitten joku on sanonut että pitäisikö tuon hirviön joka tappaa valkoisia olla musta. Ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä ratkaisuun.

Ja siksi Scarecrow saattaa olla mielestäni rasistisin elokuva joka on koskaan tehty. Ja ihan paska elokuva noin niinkuin muutenkin.