Sekalaista

Paskalaatikko

01.01.2023

Paskalaatikko on sivu, johon olen lisäillyt kaikkea turhaakin turhempaa paskaa jota olen vuosien aikana tehnyt. Tässä laatikossa nyt paskaa, jota on syntynyt blogin ensimmäisten kymmenen vuoden aikana. Toivottavasti blogin seuraavat kymmenen vuotta tuottavat aivan yhtä paljon turhaa paskaa

Minut haastettiin Facebookissa Kymmenen Työpaikkaasi -haasteeseen. Osallistuin tietenkin.

Muumimukit

08.11.2019

Tässä otteita suoraan minun Instagram-tililtäni, jossa vaimoni haastoi minut "10 päivää, 10 asiaa mistä pidän" haasteeseen.

From: Mary Hansen [maryhansen895@yahoo.com]
Date: 2.9.2018 00:27
To: Santeri Mäkinen [santeri.makinen@luukku.com]
Subject: OFFICE OF PRESIDENT DR.PATRICE TALON, PRESIDENT &COMMANDER IN CHIEF OF THE ARMED FORCES FEDERAL REPUBLIC OF BENIN

American Made

14.09.2017

Bongasin tämän Lohjan elokuvateatterin Facebook-sivuilta:

I found it! The long lost first draft of the screenplay for Top Gun! Here are some chosen exerpts from the screenplay with notes from the producer:

From: Rasheed Laninu (rasheedlaminu00@gmail.com)
Date: 30.8.2015 1:06
To: Santeri Mäkinen [santeri.makinen@luukku.com]
Subject: Buisness Proposal .Can I Trust You??

Niille jotka eivät tiedä, Verkkomedia.org on "lievästi" venäjämyönteinen nettilehti jonka uutiset vaikuttavat siltä kuin Vladimir Putin olisi itse kirjoittanut ne. Toisin sanoen lähes kaikki sivuston uutiset ovat puhdasta Venäläistä propagandaa ja siksi aivan törkeän hauskoja.

Koska mikään ei ole hauskempaa kuin kiusata ihmisiä Youtubessa, päätin kiusata ihmisiä Youtubessa. Sain hetkellisesti käsiini isäni ukulelen joten päätin tehdä mahdollisimman huonon opetusvideon sen soittamisesta.

Timo

16.01.2015

Kaverini Simo muutti joulukuun vaihteessa uuteen asuntoon, mutta kohtasi entisen asunnon isännöitsijän kanssa pienen ongelman. Tämän:

Eräänä kauniina päivänä puoli vuotta sitten mietiskelin että mitäköhän kaikkea Metropolialla on Vimeossa. Pistin Vimeon hakukoneeseen tekstin Metropolia ja ensimmäinen video oli tämä:

Katsoin tyttöystäväni Annan kanssa Hannibalin ensimmäisen kauden, joka oli puhdasta täydellisyyttä. Sen sijaan vähemmän täydellisyyttä olivat ensimmäiset viisi jaksoa, joiden suomentaja oli ottanut kai haasteeksi kääntää vain vasemmalla kädellä. Tässä esimerkkinä kolmannen jakson puolivälistä tekstitysvirheitä ALLE NELJÄN MINUUTIN SÄTEELLÄ: