Steven Seagal -projektini

Ymmärrän täysin Arnold Schwarzeneggerin viehätyksen. Ymmärrän Stallonen, Willisin ja Norrisin viehätyksen. Ymmärrän tiettyyn pisteeseen asti jopa Van Dammen viehätyksen. Steven Seagalia en ole koskaan ymmärtänyt. Tämä ikuisuusprojekti on yritykseni elokuva kerrallaan ratkaista mysteeri nimeltään Steven Seagal. Mikä siinä tyypissä viehättää ihmisiä? Miten aikuinen mies voi tähdittää melkein 60:tä elokuvaa (joista ehkä 57 on julkaistu suoraan DVD:lle) ilman minkäänlaista kykyä tähdittää elokuvia? Ja ehkä yli kaiken, missä kohtaa Stevenin elopaino ylitti sen rajan, ettei hän jaksa enää liikkua vihollistensa kimppuun? Tapahtuiko romahdus jo 90-luvun puolella vai tapahtuiko se yhtenä viikonloppuna McDonaldsissa vuonna 2005?

Toisin kuin James Bond -projektini kanssa, en jaksa pitää yllä minkäänlaista aikajärjestystä. Hypin sattumanvaraisesti ympäri Stevenin filmografiaa sinne mihin mieli seuraavaksi tekee. Pääosin varmaan katson uudempia leffoja, koska minulla on tuhat Steven Seagal on läski -vitsiä varastossa enkä malta päästä kertomaan niitä.

Pientä faktaa Stevenistä. Steven on entinen stunt-koordinaattori, nykyinen lihapulla. Elokuvia hän alkoi tähdittämään 80-luvun lopulla ja nykyään hän on Venäjän kansalainen, lihava, Putinin ystävä, lihava, seksuaalinen ahdistelija, lihava sekä tietysti lihava. Hän on myös yksi kuuluisimmista Aikido-kamppailulajin edustajista ja hänellä on lajissa 7. Danin vyö, joka on kai erittäin korkealla Aikidon taulukoissa. En tosin ymmärrä miten Stevenillä voi olla 7. Danin vyö, jos hän ei voi edes pistää kaikkea painoa yhdelle jalalle ilman katkennutta jalkaa. Toivottavasti Aikidio-ottelun alussa ei pidä muuten kumartaa vastustajalle, koska en usko Stevenin taipuvan siihen. Haittaako jos se 7. Danin vyö ei mene mahan kohdalta kiinni? Tiesittekö, että Karate tarkoittaa Tyhjää kättä, kun taas Aikido tarkoittaa Tyhjää karkkipussia. Wikipedian mukaan Aikidolle ominaista on hyökkääjän voimaan ja liikkeeseen mukautuminen ja sen hyväksikäyttö johdattamalla. Joten itse odottaisin Stevenin hyökkäystä, mukautuisin hänen liikkeeseensä ja johdattaisin hänet Burger Kingiin.

Vielä 993 Steven Seagal on läski -vitsiä jäljellä, joten eiköhän aleta pikkuhiljaa purkamaan leffoja. Hyvä on, yksi vielä. Kop kop. Kuka siellä? Steven Seagal. Steven Seagal kuka? Steven Seagallona.

(Elokuvapurut jotka listaan tähän alle saattavat vaikuttaa olevan aikajärjestyksessä, mutta oikeasti olen järjestellyt ne Steven Seagalin lihavuuden mukaan)

Koska Steven välillä tekee leffoja joissa oikeasti esiintyy vain muutamassa kohtauksessa (vaikka niitä mainostetaan silti Steven Seagal -elokuvina), olen päättänyt kostaa nämä valheelliset tekeleet kirjoittamalla purkujen sijaan eroottista fanfictionia, jossa Steven rakastelee eri ruokia. Ja luodakseen tästä ruokien panemisesta yhteisöllisemmän kokemuksen, sinä saat vaikuttaa siihen mitä ruokia Steven rakastelee! Vastaamalla tähän kyselyyn, voit antaa äänesi Stevenin seuraavalle valloitukselle! Eniten ääniä saanut ruoka voittaa treffit Steven Seagalin kanssa heti kun seuraavan kerran katson Steven Seagal -elokuvan, jossa hän hädin tuskin esiintyy.

Lisäksi joskus tämän projektin myötä tulee vastaan Stevenin ylimääräistä kamaa, joten tässä myös purkuja niistä: