Afrikkalainen Narupeli

02.12.2018

Hei kaikki blogini lukijat. Tässä kohta kohdalta ohjeet kuinka ratkaista Afrikkalainen Narupeli, eli älypeli, jossa pallo pitää saada ujutettua narua pitkin laudan toiselle puolelle.

ASKEL 1 - TUTKI PELIÄ

Käy läpi pelin ominaisuuksia. Huomaa, että pallo on liian suuri mennäkseen läpi laudan keskellä olevasta reiästä. Tämä luo mielenkiintoisen haasteen pelin suorittajalle. Syötä naruja läpi reiästä, kieputa niitä laudan ympäri ja yritä miettiä, että miten tuo lähes mahdottomalta vaikuttava tehtävä on suoritettavissa.

ASKEL 2 - TUTKI PELIÄ AGGRESSIIVISEMMIN

Käytä 15 minuuttia huutaen pelille samalla kun pyörittelet sitä käsissäsi. Mainitse pelille, kuinka olet Mensan testien mukaan nero ja näin ollen sinun ei tarvitse todistaa sille mitään. Heitä peli pöydälle ja poimi se katuvana takaisin. Tutki pelin pakkausta ja huomaa, että sen sisällä on ohjeet pelin ratkaisemiseen. Vanno, että et lue ohjeita koska pärjäät ilmankin.

ASKEL 3 - LUE OHJEET

Tuijota ohjeita, joita et ymmärrä. Ota loukkauksena se, että vaikka sinulla on kuvalliset ohjeet pelin ratkaisemiseen, et silti saa sitä ratkaistua. Käytä suurin osa ajasta tuijottaen kohtia 2 ja 3, jotka hämmentävät sinua erityisen paljon. Itke vaimolta salassa hetken aikaa.

ASKEL 4 - ETSI LISÄÄ OHJEITA NETISTÄ

Sano vaimollesi käyväsi vessassa, jossa voit rauhassa etsiä lisää ohjeita pelin ratkaisemiseen ilman, että vaimo huomaa. Löydä joltain sivustolta kirjalliset ohjeet pelin ratkaisemiseen:

Keskisilmukan avulla vedät keskireiästä narut pelin toiselle puolelle

Tuijota lausetta niin kauan, että myönnät olevasi idiootti ja vedä tyhjä vessanpönttö. Palaa sohvalle ja kerro vaimollesi, että aiot lukea ohjeet pelin ratkaisemiseen mukana tulleesta lapusta. Vaimo ei syyllistä sinua, joten nyt voit tutkia huoletta kuvallisia pelin mukana tulleita ohjeita ja yrittää miettiä, että miten keskireiästä voi vetää naruja toiselle puolelle.

ASKEL 5 - ETSI VIDEO-OHJEITA NETISTÄ

Etsi Youtubesta videoita siitä, kuinka peli ratkotaan. Kyseenalaista sitä, miksi jokainen video kestää yli viisi minuuttia ja on täynnä ihmisten pätemistä siitä, kuinka osaavat ratkaista älypelin, jota sinä et osaa. Luovuta varttia myöhemmin, kun kaikki videot ovat niin epäselviä, että edes niistä ei löydä ratkaisua peliin.

ASKEL 6 - KÄYTÄ VOIMAA

Revi naruista niin paljon kuin pystyt ja yritä työntää pallo väkisin läpi reiästä, josta se ei mahdu. Heitä peli seinään. Harkitse kuukausittaisen Unicef-lahjoituksen lopettamista, koska epäilet että rahat menevät Afrikkaan ja Afrikkalainen Narupeli on afrikkalaisten syytä. Käytä tunteja murjottaen.

ASKEL 7 - KASVA IHMISENÄ

Rauhoitu. Sisäistä, että Afrikkalainen Narupeli on osoittanut sinulle omat heikkoutesi. Lupaa itsellesi, että et enää tästedes puhu itsestäsi aina nerona. Ymmärrä, että olet vain ihminen siinä missä muutkin ja älypelit eivät välttämättä ole se sinun juttusi. Miehisyytesi ei koe kolausta jos et saa ratkaistua Afrikkalaista Narupeliä.

ASKEL 8 - RATKAISE PELI

Leikkaa pelin naru poikki saksilla, ota pallo pois narusta, vie se pelin toisella puolella olevaan naruun, teippaa narut takaisin toisiinsa kiinni ja nosta kädet ilmaan. Onneksi olkoon nero, olet viimeinkin ratkaissut Afrikkalaisen Narupelin!