Pedro

30.07.2019

Siitä on nyt viikko, kun pysähdyin suihkun jälkeen peilin eteen ja kohtasin ensimmäistä kertaa elämässäni näyn, jota ei voi loputtomiin asti välttää. Näytin vanhalta. Siis todella vanhalta. Iho oli harmaa ja se näytti roikkuvan sieltä täältä. Näky kirpaisi ja teki pahaa kertoa siitä vaimolleni Annalle, joka viisi vuotta nuorempana ei voinut yhtään ymmärtää päälle 30-kymppisen tuskaani. Anna voi varmaan juoda kaljankin ilman kolmen päivän krapulaa. Kun minä juon viisi kaljaa yhden illan aikana, saan alkoholimyrkytyksen ja sammun kadulle Luonnontieteellisen museon eteen, josta Anna joutuu hakemaan minut kotiin keskellä työviikkoa! Lisäksi olen jo kuukaudenpäivät potenut niin uskomatonta kolmenkympin kriisiä, etten ole vieläkään valmis puhumaan siitä julkisesti. Ehkä joku päivä voin nauraa asialle ja tehdä kriisistäni jonkun hauskan blogitekstin, mutta juuri nyt olen ihan liian kauhuissani muutoksista.

Ei siis ole liioiteltua sanoa, että olen ollut vähän herkillä miehisyyteni puolesta. Tilannetta ei ole myöskään yhtään auttanut se, että välilevytyräni täytti kesällä 10 vuotta ja on taas tullut moikkaamaan minua. Se on vittumainen tyrä, koska se saa minut kävelemään kuin lonkkavikainen ja hengittämään kuin 40-vuotta tupakoinut vanhus. Se tekee minut vanhaksi juuri sellaisena hetkenä, kun haluan olla kaikkea muuta kuin vanha. Joten tyräni ohella yritän elää niin siistiä ja nuorta elämää kuin pystyn.

Joka tapauksessa, makasin eilen illalla sohvalla kylmägeelit alaselässä ja katselin House of Cardsia, kuten siistit nuoret kaikkialla. Yhtäkkiä vaimoni puhelin kilahti. Anna sai Instagramissa kommentin viikonloppuna ottamaan kuvaansa. Pedrolta. Minun vaimoni sai Pedrolta kommentin kuvaansa! Pedrolta!

Joten tässä kokonaisuudessaan se mitä tapahtuu, kun joku vitun luuseri Pedro luulee hetkensä koittaneen ja yrittää vietellä MINUN vaimoni MINUN heikkona hetkenäni! Koska jos Pedro luuli, että kylmägeelit, tyrät, roikkuva harmaa vanha iho tai kolmenkympin kriisini olisivat pitäneet minut poissa hänen kimpustaan, niin Pedro luuli väärin!

Pedro saattoi tehdä minulle uskomattomalla röyhkeydellään palveluksen, koska tänään tyräni ei ole ollut yhtään niin paha kuin mitä se on ollut edeltävänä viikkona. Lisäksi katsoin peiliin enkä nähnyt siellä harmaata vanhusta vaan nuoren ja komean kiiltävän sankarin, joka pystyy yhä puolustamaan vaimoaan!

Yksi harmaa partakarva keskellä leukaa vähän haittasi tosin näkyä, mutta olen aika varma, että se on vaan joku vahinkokarva tai vastaava eikä siitä tarvitse olla yhtään huolissaan.

JA TÄSSÄ LINKKI JATKO-OSAAN, KOSKA TOTTAKAI TÄLLE TAPPELULLE PITI SYNTYÄ JATKO-OSA