Epäonnistunut yritykseni osallistua Venäjän informaatiosotaan

15.05.2015

Niille jotka eivät tiedä, Verkkomedia.org on "lievästi" venäjämyönteinen nettilehti jonka uutiset vaikuttavat siltä kuin Vladimir Putin olisi itse kirjoittanut ne. Toisin sanoen lähes kaikki sivuston uutiset ovat puhdasta Venäläistä propagandaa ja siksi aivan törkeän hauskoja.

Noin puoli vuotta sitten yritin rekrytoida itseäni Verkkomedia.orgin riveihin taistelemaan Amerikan sortajavaltiota vastaan Venäjän riveissä, koska siitä olisi saanut hyvän blogitekstin. Tein tätä varten pari "uutista", jotka ainakin omasta mielestäni olivat hauskoja. Mutta Verkkomedian vastaava tyyppi, jonka nimeä en nyt muista, onnistui ovelasti vastaamaan vain kerran, erittäin asiallisesti, ja väittäen viestissään, että en ollut lähettänyt hänelle mitään uutisia. En tiennyt miten olisin voinut jatkaa tästä ilman, että olisin näyttänyt valehtelijalta kaikkien silmissä, joten menin ulos vesisateeseen ja heristin nyrkkiä taivaalle samalla kun huusin "DAMN YOU VERKKOMEDIA.ORG!".

Sitten unohdin nämä pari uutista täysin kunnes törmäsin niihin taas tänä aamuna. Ja koska Venäjä ei ole enää samanlainen uhka kuin mitä se oli puoli vuotta sitten ja kaikki on taas hyvin maailmassa, voin julkaista nämä uutiset. Olkaa hyvä: