Helppokatsastus on paras paikka

20.02.2016

Tuossa vajaa kuukausi sitten kihlattuni auto katsastettiin. Se ei mennyt ihan niinkuin piti. Tässä on kuvakaappaus Helppokatsastuksen Facebook-sivuilta, jonne jätin arvosteluni:

Helppokatsastus tykkäsi arvostelustani ja minä olin tyytyväinen. Mutta sitten päivää myöhemmin heiltä tuli kommentti arvosteluuni:

Asiallinen pyyntö jota halusin tietysti noudattaa. Koska palautesivulle ei kuitenkaan ollut mahdollista liittää paria kuvaa, pyysin heiltä sähköpostiosoitetta.

Tavallaan tykkäsin siitä että Helppokatsastuksen kanssa asioiminen oli niin vitun vaikeaa, ettei edes sähköpostiosoitetta voinut jakaa kanssani. Siinä on jotain ironista. Ja surullista.

Odotin muutaman päivän, mutta Helppokatsastus ei kommentoinut palautettani millään lailla. En tiedä pitäisikö minun provosoida heitä enemmän? Luultavasti ei. Jokatapauksessa, tässä mainos jonka tein Helppokatsastukselle:

UPDATE: Sensuroin katsastajan nimen pois tekstistä, koska eräs blogini lukija perusteli minulle aika saatanan hyvin syin miksi ei ollut hyvä idea nimetä häntä. Jos Helppokatsastus haluaa ottaa vaikka yhteyttä ja suorittaa Gestapomaisen tutkinnan Opelin katsastuksesta, niin annan heille sitten katsastajan nimen siinä yhteydessä.