Omistettu Astalle, ENSIMMÄISELLE BLOGINI FANILLE JONKA KOHTASIN!

iPhonen muistiinpanot

30.8.2015

Minulla on ollut iPhone nyt vajaat kolme vuotta ja näiden kolmen vuoden aikana olen kirjoittanut puhelimen muistiinpanoihin yli 500 huomiota. Suurin osa näistä muistiinpanoista on kellonaikoja ja käsikirjoitusideoita, mutta sitten on myös toisenlaisia muistiinpanoja.

Kurkataanpa hieman näitä jälkimmäisiä.

Muistiinpano1.jpg

Ensimmäinen muistiinpanoni iPhonessa on luultavasti viittaus siihen, kuinka Segwayn omistaja kuoli ajamalla Segwayllä alas kalliolta. Muistan kun kuulin tästä ja nauroin vartin verran. Kyllä se vieläkin naurattaa.

muistiinpano2.jpg

Jaa-a, nyt en osaa sanoa mistä tässä muistiinpanossa on ollut kyse. Muurahaiskeko ja luontodokkari tottakai liittyvät jotenkin toisiinsa, mutta en tiedä miten Extreme maito on osa kuviota.

muistiinpano3.jpg

Tämän muistiinpanon kanssa olen selvästi ollut jännän äärellä. Ovi on väärinpäin käännettynä Ivo, ja se on vain fakta.

Muistiinpano saattaa liittyä erääseen bulgarialaiseen kaveriini nimeltään Ivo, mutta Ivo ei näytä ovelta joten en ole varma siitä mitä olen yrittänyt todistaa.

Muistiinpano4.jpg

Tässä tärkeässä muistiinpanossa kannattaa huomioida kellonaika, sillä voisin päätellä olleeni kännissä. Luultavasti tarkoitukseni on siis ollut kirjoittaa tyyliin ”Vittu osta kaakaota huomenna”, ”Vittu muista varmistaa että pääset huomenna kyydillä töihin” tai ”Vittu Segway kuoli Segway”.

Muistiinpano5.jpg

En tiedä mistä tässäkään on ollut kyse, mutta olen silti samaa mieltä itseni kanssa. Iltalehti voi haistaa pitkän vitun.

Muistiinpano6.jpg

Totta, ne ovat molemmat asioita.

Muistiinpano7.jpg

Tämän muistiinpanon syyn muistan. Kyseessä oli koulukurssi Metropoliassa ja tehtävänä oli ideoida lyhytelokuva jota sitten alettiin työstämään. Tämä oli ensimmäisen lyhytelokuvaideani työnimi. Muistaakseni se oli tarina miehestä jota lonkerot vainosivat mihin tahansa hän menikin. Lopulta hän kohtasi pelkonsa, antautui lonkeroille ja sen jälkeen lyhytelokuva päättyi lonkeropornokohtaukseen.

Sitä pidettiin tuotannollisesti vaikeana ideana joten tein jotain muuta.

Muistiinpano8.jpg

Tämä on kaverini Markuksen velkalista. Hän hävisi minulle kerran miljoona euroa kun väitti että John Hillcoat ohjasi Killing Them Softlyn, kun oikeasti sen tietysti ohjasi Andrew Dominik, kuten minä tiesin. Markus on näyttävästi onnistunut vähentämään velkaansa kerran neljän euron edestä, jonka jälkeen minä olen lainannut hänelle kolme euroa lisää. Hmm…

Keskustelu.jpg

Muistiinpano9.jpg

Luin tästä joskus lehdestä ja pidin sitä niin tärkeänä infona että tottakai kirjoitin sen ylös muistiinpanoihin. En tiedä miksi koirat tekevät niin, mutta se on silti hauska fakta jota en aio hetkeäkään kyseenalaistaa.

Muistiinpano10.jpg

Tämä muistiinpano perustuu luultavasti nerokkaaseen ideaani siitä, kuinka naiset voivat estää raiskauksensa. Jos nainen kävelee vaikka pimeällä kujalla ja raiskaaja lähtee seuraamaan, tulee naisen vain hypätä lähimpään mutalammikkoon ja pyöriä siinä hetken. Kukaan ei raiskaa mutaista paskaista naista ja raiskaus on onnistuneesti estetty.

Vaihtoehtoisesti nainen voi myös huutaa apua. Mutta mutalammikko on toimivampi tapa.

Muistiinpano11.jpg

Hyvä tietää.

Muistiinpano12.jpg

Ööööö….

Muistiinpano13.jpg

Tästäkään muistiinpanosta en muista mitään, mutta se saattaa viitata siihen, kuinka usein pikkulapsia viihdyttäessäni leikin heidän kanssaan pikkuautoilla ja taannun heti lapsen tasolle. Ikävä kyllä minun lapsen tasoni on väkivaltainen ilmiö, joten pikkuautot lentelevät, kirosanoja huudetaan, verta vuodatetaan ja lopulta en saa mennä enää lähellekään sitä päiväkotia ja lisäksi poliisille on taas soitettu.

Muistiinpano14.jpg

Pitää testata, käyn päiväkodissa.

Muistiinpano15.jpg

Älkääkä ikinä unohtako sitä.

Muistiinpano16.jpg

Jaa-a. Mihinköhän tämä muistiinpano taas viittaa? Kirkossa en käy ja kirkon biisit ovat perseestä. Olen ehkä yrittänyt kirjoittaa Kirka, mutta ei sekään käy järkeen koska se on sama juttu, sillä Kirkaa en kuuntele koska Kirkan biisit ovat perseestä.

Oletetaan siis että kirkossa (jossa en ole käynyt) oli joku hyvä biisi josta pidin (josta en oikeasti pitänyt).

Muistiinpano17.jpg

Noniin, nyt leikitään hengellä. Rakas kihlattuni Anna luuli kerran, että kun kello on tasan 12, ihan sama missä olet, vaikka Lohjalla tai Kap Kaupungissa, on aurinko aina täysin suoraan pääsi yllä.

En sano tästä sen enempää koska pelkään seurauksia.

Muistiinpano18.jpg

Klassinen yritykseni puhua itselleni suihinotto.

Muistiinpano19.jpg

Ehkä on parempi etten sano tähän mitään lisää.

Muistiinpano20.jpg

Tärkeä muistiinpano. Oikeaoppinen avokämmen suoritetaan tietysti oikealla kädellä ja kämmenen puolella. Sen pitää osua naisen poskeen jämäkästi eikä käsi saa taipua lyönnin aikana yhtään. Avokämmen on kuin teräs joka kohtaa lasin, se ei taivu. Lisäksi ääni joka onnistuneesta lyönnistä lähtee on kaunis ja puhdas läsähdys.

Joten kun joku päivä vaimoni tekee jotain anteeksiantamatonta, kuten ajattelee itsenäisesti tai puhuu miehelle joka ei ole minä, kaivan tämän muistiinpanon esille, nyökkään itselleni ja suoritan oikeaoppisen avokämmenen. Sitten kaikki on taas hyvin maailmassa.

Muistiinpano21.jpg

Olen selvästi ollut tarkkaavaisella tuulella, sillä Super Mario pelissä todellakin on kilpikonnia.

Muistiinpano22.jpg

Aah, tämä muistiinpano. Tämä on varmaan ollut tosi tärkeä.

Oletan että tämä on muistiinpano sitä varten, että jos minut jostain syystä kutsutaan Disneylle kertomaan kuinka minä uudistaisin Prinsessa Ruususen uudelle sukupolvelle, niin tietäisin ainakin mitä vastaisin.

Muistiinpano23.jpg

You’re guess is as good as mine.

Muistiinpano24.jpg

Täydellinen sketsi-idea, kerrankin hyvä muistiinpano.

Muistiinpano25.jpg

Ja heti perään toinen hyvä muistiinpano! Spartasta on tehty hävettävän vähän matkustusohjelmia.

Muistiinpano26.jpg

Luojan kiitos tällä kertaa tiedän mitä muistiinpano koskee. Gaza -hiirikoe on tietysti minun suunnitelmani Israelin kriisin ratkaisemiseksi.

Kyseessä on koe, jossa joukko hiiriä elää Israelin muotoisella saarella. Hiirille luetaan päivittäin vanhaa testamenttia ja ne opetetaan muutenkin elämään juutalaisen elämäntavan mukaan. Hiiret eivät syö lainkaan sikaa ja lauantaisin ne pitävät vapaapäivän.

Viereisellä isommalla saarella elää toinen joukko hiiriä, joille luetaan päivittäin Koraania ja ne opetetaan elämään kuin muslimit. Hiiret pysähtyvät viisi kertaa päivässä kumartamaan kohti läheistä Mekan -saarta, johon hiiret jopa viedään kerran elämässä pyhiinvaellukselle.

Eräänä päivänä muslimihiirten saari upotetaan ja hiiret viedään elämään juutalaishiirien alueelle. Näin ollaan onnistuneesti luotu koeympäristö, jossa Israelilaiset ja palestiinalaiset ottavat yhteen. Gazan alue annetaan muslimihiirten valtaan ja Israelilaishiirille annetaan rahallista tukea jenkkihiirien saarelta, jossa suoritetaan parhaillaan toista hiirikoetta terrorismin voittamiseksi.

Gaza -hiirikokeen avulla on mahdollista nähdä kuinka juutalaiset ja muslimit ottavat yhteen ja näin ollen heidän liikkeitään on mahdollista ennakoida. Kokeen avulla voi esim. selvitä että muslimihiiret ovat rakentaneet hyökkäystunnelin juutalaishiirien alueelle ja näin ollen tiedän että Israelissa on hyökkäystunneli jonka muslimit ovat rakentaneet juutalaisten alueelle. Sitten myyn tunnelin lokaation eniten tarjoavalle ryhmittymälle ja hyödyn konfliktista, koska eihän Israelin kriisiä nyt oikeasti tulla koskaan ratkaisemaan ja minulla on muutenkin rahantarvetta.

En ole hyvä tiedemies, mutta ainakin tiedän mitä teen.

Muistiinpano27.jpg

Huono idea. Huono, huono idea.

Muistiinpano28.jpg

Joku päivä Santeri, joku päivä…

Muistiinpano30.jpg

Aah, Hard Ticket to Hawaii. Täydellinen elokuva jossa oli tämä lause. Kyseisessä elokuvassa on myös seksikohtaus, jonka päätteeksi Playboynainen kysyy Kauniiden ja Rohkeiden Ridgeltä että millaista se oli. Ridge vastaa ihan vähän pettyneen oloisena: ”Another man’s dream is another man’s breakfast”. Playboynainen ei ymmärrä joten hän vain hymyilee.

Muistiinpano31.jpg

HUOM! Pieni varoitus kaikille Muumien faneille, kannattaa hypätä tämän selityksen yli suosiolla jos ei halua miettiä Muumeja seksuaalisessa mielessä.

Kaikille teille pervoille jotka ette hypänneet selityksen yli, tässä se tulee: Nuuskaisu on sitä kun Nuuskamuikkunen kyntää naisen vakoa suht fallosmaisella nenällään ja niiskaisu on sitä kun Nuuskamuikkunen niiskaisee kesken tämän kyntämisen. Niiskaisu voi vaihtoehtoisesti tarkoittaa myös Niiskua joka kyntää jättimäisellä perunanenällään naisen vakoa ja sitten nuuskaisee sieltä jotain, vaikka kokaiinia.

Tärkeitä asioita, tärkeitä asioita.

Muistiinpano32.jpg

Olin kaljalla kaverini Annin kanssa, ja hän käytti sanaa vittu adjektiivina muutaman kerran. Muistiinpanon teksti oli se mitä viereisessä pöydässä istunut vanhempi nainen Annille huusi. Sitten nainen soitti puhelimellaan johonkin ja huusi sinne mm. vittua koska hänen sanavalikoimaansa kuului tästedes vittu.

Muistiinpano33.jpg

Jos tällä leffaidealla ei saa miljoonaa dollaria niin sitten ei millään.

Muistiinpano34.jpg

True dat.

Muistiinpano35.jpg

The best comeback never made.

Muistiinpano36.jpg

Ksuhuleffasta voi todellakin selvitä vain hyppäämällä pois ksuhuleffasta. Kuvittele tilanne. Olet yksin olohuoneessa ja sähköt katoavat. Etuovi narahtaa kun se aukeaa ja musta hahmo vilahtaa sisään varjoihin. Olet kauhuissasi. Jostain kuuluu etäistä hengitystä, mutta et tiedä mistä. Kuolema on lähellä ja et tiedä miten voit selvitä siitä.

Ala runkkaamaan.

Tunnelma on pilalla ja tappaja lähtee pois.

Muistiinpano37.jpg

Katselin jotain Notting Hilliä tai vastaavaa ja mietin miten hauskaa olisi jos se intohimoinen viimeinen suutelukohtaus tapahtuisi sateen sijaan raekuurossa. Julia Robertsin päästä voisi jopa valua ihan vähän verta.

Muistiinpano38.jpg

Tämä oli bussissa kuultua ja eräs nuori nainen vihaisesti huusi tätä puhelimeen. Sama litanja toistui kolme tai neljä kertaa kunnes henkilö puhelimen toisessa päässä joko löi luurit tai viimeinkin ymmärsi mitä nainen yritti selittää. Eli luultavasti luurit.

Ja sitten viimeinen muistiinpano. Onko tiedossa jokin syvällinen mietelause vaiko kenties maailmaamuokkaava ajatus jonka mukaan voi elää? Vaiko kenties supersankari-raiskausvitsi?

Muistiinpano39.jpg

KYLLÄ!