Dicks of Thor

5.1.2016

Ehkä on hyvä aloittaa siitä, että ensimmäisen kerran koko blogini historiassa harkitsin että lähdenkö edes mukaan koko juttuun. Soldiers of Odin on niin vitun typerä ja silti kuitenkin loukkaava ryhmä. En aluksi halunnut että kyseinen katujengi saisi yhtään enempää näkyvyyttä, mutta lopulta kuitenkin päätin, että pakkohan siitä on repiä vitsiä. Muuten terroristit voittavat tai jotain.

Soldiers of Odin on siis Kemissä ja Joensuussa (ja varmaan muuallakin, toivottavasti kuitenkaan ei) toimiva jengi, joka vahtii katuja kun poliisilla ei ole resursseja tehdä sitä. Nämä katujen sankarit sanovat taistelevansa ”Valkoisen suomen puolesta”. Turvapaikanhakijoista erityisen kiinnostunut joukko vannoo myös, etteivät he ole natseja. Heidän omalla nettisivulla useimmin kysytyissä kysymyksissä se on itse asiassa toinen kysymys.

Soldiers1.jpgHyvä tietää.

Joensuun alahaaran jäsenet myös sanoivat haastattelussa että ”ei me ketään huviksemme piestä”, joka on lohduttavaa kuulla.

En osaa kirjoittaa järkeviä perusteltuja tekstejä Soldiers of Odinista ja siitä miksi koko ryhmä on aivan helvetin huono juttu, mutta onneksi täällä ja täällä ja täällä osataan. Itsehän osaan vain sarkasmin jalon taidon.

Joten toivonkin, että kaikki Soldiers of Odinia halveksuvat nauttivat uudesta kilpailevasta ei-katunatsi -Facebook-ryhmästäni, Thorin Jepareista, eli Dicks of Thorista!

Dicks_of_Thor.jpg

Thor1.JPG

Thor2.JPG

Thor3.JPG

Thor4.jpg

Thor5.jpg

Thor6.JPG

Thor7.jpg

Thor8.jpg

Thor9.jpg

Thor10.JPG

Thor11.JPG

Thor12.JPG

Thor13.jpg

Thor14.JPG

Thor15.jpg

Thor16.jpg

Thor17.JPG

Thor18.JPG

Thor19.jpg

Thor20.jpg

Thor21.jpg

Thor22.jpg

Thor23.jpg

Tästä pääset lahjoittamaan Punaiselle Ristille ja tästä pääset lahjoittamaan Unicefille.