Hei ihminen, haista vittu

Vihaan ihmisiä.

Ei ei ei, älkää ymmärtäkö väärin. Ei jokainen ihminen tässä maailmassa ole täysin perseestä. En missään nimessä halua, että kaikki te tällä pallolla elävät yhtäkkiä kuolisitte pois. Se olisi ihan liikaa pyydetty, noin puolet riittäisi.

Olen aika varma, että vähän yli puolet ihmiskunnasta on kusipäitä ja minä olen kohta tavannut heistä suurimman osan. Olen siis tavallaan vitutusmagneetin ja Thanoksen risteytys. Harva se päivä kohtaan töissä tai kaupungilla asioidessa ihmisiä, joille haluaisin haistattaa pitkät vitut. Mutta ikävä kyllä olen luonteeltani kohtelias, kiltti ja pelkuri. En uskalla kertoa ihmisille päin naamaa mielipidettäni. Ja kun uskallan, ei se koskaan tule ulos oikein.

Tämä tässä on siis kevyt projektini, jolla puran nyt vuosien ajan kertyneitä paineita sekä jaan vitun haistatuksia ihmisille, jotka mielestäni sen ansaitsevat. Minulla on nopeasti laskettuna takaraivossani noin satatuhatta listalle sopivaa kusipäätä, joten jos satut löytämään itsesi täältä, niin ymmärrä olevasi vitutuksesta muodostuneen jäävuoren huipulla. Ja sitten voit vaikka haistaa vitun.