Kuinka hankkia ilmainen iPhone 6S kymmenellä helpolla askeleella

25.12.2015

1. Vietä iltaa kavereiden kanssa kesäkuussa ja juo vähän liikaa.

2. Kotimatkalla kulje pimeän metsän läpi ja kännissä haparoi iPhone 4S kännykkäsi taskulamppua päälle.

3. Samalta sivulta löytyy Älä häiritse -nappi, jonka avulla yksikään puhelu kännykkääsi ei tule läpi. Hipaise sitä nappia vahingossa niin, että se menee päälle.

4. Seuraavana päivänä kerro kihlatullesi turhaantuneena, että sinulle on tullut viesti, jossa kerrotaan, että sinulle on yritetty soittaa. Ihmettele ääneen, että miksi helvetissä se puhelu ei ole vain voinut tulla läpi normaalisti. Pohdi myös ääneen, kuinka sinusta tuntuu ihan siltä kuin kännykkäsi yrittäisi olla häiritsemättä sinua. Älä missään vaiheessa tutki netistä, että onko puhelimessa olemassa tila , jossa se blokkaa puhelut, mutta lähettää sinulle viestin puheluista. Sen sijaan kiroa iPhone syvimpään helvettiin ja mainitse kihlatullesi, että tulevaisuus on perseestä.

5. Anna iPhonelle anteeksi kun huomaat, että siellä ylhäällä akkumittarin vasemmalla puolella on uusi keksintö, kuukalenteri, joka näyttää missä asennossa kuu on parhaillaan taivaalla. Mainitse kihlatullesi, että tulevaisuus on hieno asia.

6. Pitkän ajan kuluessa huomaa, kuinka yksikään puhelu ei tule läpi vaikka mitä tekisit. Ihmettele myös sitä tekstiviestiä, joka jokaisesta blokatusta puhelusta tulee heti perään. Lisäksi kyseenalaista kuukalenterin toimivuutta, sillä vaikka ulkona on täysikuu, on kuukalenteri yhä puolikuun muodossa.

7. Aiheuta perheriita isäsi kanssa, kun tämä hermostuu siihen, ettei saa sinua koskaan kiinni. Selitä isällesi, ettet mahda asialle mitään. Puhelimesi on selvästi menossa paskaksi eikä sinulla ole rahaa ostaa uutta. Kun isäsi vihaisesti mainitsee, että sinulle pitää sitten varmaan hankkia uusi puhelin, ole samaa mieltä. Mainitse että iPhone 6S olisi aika kiva joululahja.

8. Seuraavana iltana saa viestiä kaveriltasi. Muista huokaista syvään kun luet viestin.

9. Ota Älä häiritse -tila pois päältä ja katso tekstiviesteistäsi, kuinka monta puhelua sinulta on mennyt mokasi vuoksi ohitse viimeisen neljän kuukauden aikana. Huokaa taas todella syvään.

10. Älä mainitse tästä isällesi mitään, koska haluat silti uuden kännykän. Esitä että nykyinen kännykkäsi on yhä paskana ja odota joulua.

Onneksi olkoon! Olet juuri hankkinut itsellesi uuden iPhone 6S:n täysin ilmaiseksi!