Viikko ilman jätkä frendii :(

13.04.2015

Blogit pärjäävät vain jos ne on suunnattu kaikenikäisille lukijoille, joten aion nyt seurata suosittujen nuorten aikuisten blogaajien jäljillä ja kirjoittaa heidän tyyliinsä blogitekstin:

Vitun Makke läks perheensä kanssa Intiaan tai johonkin ja mä en päässy mukaan! Mä sanoin sille että ei oo takas tulemista ja se wammaili ja mä sit nauroin ku se oli aika hauska ja me sovittiin et se saa tulla takasin jos se tuo mulle tuliaiseks korun mut ei pinkkii koruu ku pinkki on Emmin väri ja Emmi on huora. Mut plöööh, viikko ilman Makkee, kuin mä pärjään!?

Mä menin eka päivä Makken lähdön jälkeen Emmin kaa puistoon ja me muisteltiin kun sen ex-jätkäfrendi oli lähteny kerran viikoks jollekki mökkireissulle ni se oli pannu yht muijaa mut sit Emmille selvis et se muija oli ihan sen ittensä näkönen ja se pano oli ihan selkee vahinko kun se jätkä luuli panevansa Emmii joten Emmi otti sen takas. Sit myöhemmin se jätkä pani sitä Emmin näköstä muijaa uudestaan mut siin kohtaa Emmi oli pannu Repee nii sit ne oli tasan. Ainoo ku ei pannu ketään olin siis taas mä! Perseestä! Puiston jälkeen me käytiin Emmin kaa kattoo kaloi lintsillä ja sit se yks näytti ihan Lauralta kun sen huulet oli sellaset rumat ja sellaset ja me naurettiin sille. Laura on niin horo!

Seuraavana päivänä mä kävin Lauran kaa Henkkamauritzissa ja kaupan myyjä oli joku retardi joka näytti ihan Emmilt ja me naurettiin sille. Sit selvis et se oli itteasias Emmi mut ihan sama, whatever, koska sillon joskus vuonna nolla ku me oltiin kattoo Emmin kaa kaloi lintsillä se ei antanu mulle ees huikkaa sen siideristä ku se ei ollu siiderii vaan joku täyttöpullo sen diabeteslääkkeeseen joka piti Emmin hengissä. Sit kun mä olin siel kaupas sovituskopis niin mun kaulas ollu sellanen outo musta läikkä yhtäkkii aukes sellaseks avohaavaks joten mä pistin huivin ettei Emmi nää sitä ja saa siitä jotain tekosyytä haukkuu mua ja mun avohaavaa facebookissa. Mä ostin Lauran kaa mustan topin ja sit toisen mustan topin ja en sanonu Emmil ees hyvästei ja sekään ei sanonu mulle hyvästei joka sai mut surulliseks. Se oli ennen mun paras frendi :(

Illal mul oli ihan eri syystä surku ku oli fiilis et Makke panee jotain Intialaisii eikä varmaan ees muista mua tai tiedä mun silmien väriä niinku sillon kerran kun oltiin sen kaa reiveissä ja se väitti et mun silmät oli ihan siniset kun ne on oikeesti iha ruskeet. Mut sit Hivi-Jimi soitti ja sovittiin et mä meen sen kaa käymää puistos, vaik mä tiedän et Makke ei tykkää et hengaan Hivi-Jimin kaa ku sil on se tauti. Mut mun mielest Hivi-Jimi on just söpö ja en mä ny Makkee pettää ollu alkamas, plus sehän se petti mua niitten Intialaisten kaa et ihan sama. No anyway, me sit Hivi-Jimin kaa vähän kismailtiin ja sellasta, oli tosi kivaa <3

Seuraavana päivänä mul oli outo kutina ja mä menin Emmin kaa lääkärille koska Emmil oli sen toinen silmä pysähtyny sillai oudosti paikalleen niinku joskus käy kun se ei muista ottaa sitä sen diabeteslääkettä. Lääkäri oli sellanen vanha kurppa niinku Laura ja me naurettiin sille koska Laura oli edellisenä päivänä sillon Henkkamauritzin jälkeen pumminu mult röökin ja sit sanonu ettei tykkää vihreest ja mä olin et ei se rööki ollu vihreet vaan sinist ja sit Laura oli alkanu itkee et sen on värisokee. Sit tapahtu jotain ja sit Laura käveli liikenteeseen kun se ei nähny enää eteensä sokeana ja sen päähän tuli sellanen vekki joka näytti siltä ku Laural oli sellanen kyrpähymy ja kaikki katto kun mä huusin Lauralle ja se nolostutti mua ihan hulluna. Ja se lääkäri näytti ihan Lauralta jolla oli se vekki.

Mult otettiin lääkäris verta ja sit ne lääkärit otti mut puhutteluun ja sano et mä olin positiivinen joten mä sit mä itkin ja huusin ja Emmi haki mut pois. Me mentiin puistoon ja mä itkin et en mä haluu olla positiivinen koska en mä viel lasta haluu, et mun on pakko ottaa abortti. Sit me googlattiin et paljoks abortti maksaa mut ei me löydetty mitään ku jäätiin kattoo yht videoo mis jätkä kiipes sellasta seinää ilman mitää valjaita. Makke on kans tosi hyvä kiipee, kerran se kiipes mun partsille kun en päästäny sitä ovesta sisään koska se oli ihan kyrpänä väittäny mulle et mun perse on levee ku oikeesti ei ees oo. Mä mietin tota ja mul tuli ikävä Makkee joten mä pistin sil viestii et oon preggers ja se laitto viestii et onks se sen lapsi. No mä suutuin ja huusin puistos et mitä vittua! Jos mä ny oon raskaana ja se ei olis Makken niin miks vitus mä siitä Makkelle kertosin, haloo! Haistatin sil vitut ja kerroin et tapatan sen lapsen ja se ei ees saa koskaan nähdä sitä ruumista.

Mä päätin hoitaa sen abortin ja soitin isil et tarviin rahaa toooosi kalliiseen koulukirjaan ja se kysy et oonks mä alottanu koulun uudestaan ja sit mä huusin sille et EI VITTU KUULU SILLE JA SÄ OOT NIINKU KELA! Sit mä sain ne rahat ku se pyys anteeks ja mä menin ettii aborttipaikkaa mut ei ne ollu enää auki tai sit me ei vaan löydetty niitä joten me ostettiin Emmin kaa siiderii ja mentiin Hivi-Jimin luo kattelee telkkarista Temptation Islandii. Mun suosikki on Rita.

Aamul oli kauhee hedari ja nyt Emmiiki kutitti niinku mua oli kutittanu eilen. Emmi oli pannu Hivi-Jimii ja mä säikähdin et onkohan sekin nyt raskaana. Mä menin sit Emmin kaa lääkäriin ja sit Emmillekki kerrottiin et se on positiivinen ja me itkettiin ja naurettiin ihan hulluna et meist vois tehä sellasen Melkeen Teiniäidit realitysarjan. MTVllä oli kerran yks jossa teiniäidit kilpaili siit et kenen lapsi on paras ja sit se yks oli ihan kauhee horo vähän niinku se värisokee Laura joka oli joskus mun frendi, paitsi et tää teiniäiti asu jossain isos autossa jossa oli keittiö ku Laura asuu siinä eläintarhan lähellä missä on isoi kalliita omakotitaloi ja jossa kerran pidettiin poolpartyt missä mä otin poskeen Arilta ku se väitti etten uskalla.

Me mentiin Emmin veljen luo mis me päätettiin et illal juhlitaan tulevii vauvoi koska me päätettiin pitää ne ja olla parhait äitei ikinä. Mä pistin Makkellekki viestiä että en tappanukkaan vauvaa ja et on ikävä <3 se ei vastannu mitään eli meil tuli sit ero mut sit se vastas ja me palattiin yhteen. Mä pistin viestii et mietin sitä koko aika ja tiedän et se miettii mua vaikkei aina vastaiskaan viesteihin mut sit se ei vastannu siihen viestiin ja meil tuli taas ero. Sit me alettiin dokaa jotain Emmin veljen outoi punasii juomii joita me luultiin eka viskis mut selvis et ne oliki muumilipparii koska Emmin veli oli vaan kuus vuotias. Sit me lähettiin bilettää kaupungille kun sen piti mennä nukkuu.

Mul meni tosi kovaa siel klubis kun mä itkin kaikille tutuil jätkil et Makke oli jossain missälie ja sitä ei kiinnosta olla mun kaa ja sit ne jätkät sano et Makke on ihan perseestä ja jotku pointtas et mun avohaava kaulas vuos mut ei mua se kiinnostanu. Mä sit join vähän liikaa ja yritin ettii Emmii mut en mä sitä löytäny ja lähin sit yksin kotiin nukkuu koska mun oli niin kauhee ikävä Makkee. Sit mä itkin itteni uneen ja heräsin ja katoin hetken Big Bang Theoryy ja sit nauroin itteni uneen koska Sheldon oli niin hauska.

Aamupäiväl mä kävin kattoo Lauraa sairaalas ja kertoo sil et Emmi oli ditchannu mut jossain vaihees eilen illal sen jälkeen ku oltiin tultu baariin ja mä olin pölliny ja juonu sen diabeteslääkkeen ja rikkonu sen piikit kun Makkee oli niin ikävä ja aattelin et mun on vaan parempi kuolla diabeteslääkeyliannostukseen. Emmi oli sit sen jälkeen alkanu huutaa ja menny johonki ihme tilaan ja aattelin et se varmaan bitchaa musta sen pikkuveljelle niinku huora joka se on.

Laura kerto mulle et se oli tosi pahoillaan siitä et se oli nolannu mut sillon joskus kun se juoksi liikenteeseen kun se luuli et se oli värisokee koska se ei ollut tajunnu vihreen ja sinisen röökin eroo. Lääkärit oli kuitenki tutkinu sen silmät ja kertonu sille et ei siin ollu mitään vikaa, se ei vaan ollu oikeesti tienny mikä ero vihreel ja sinisel väril oli. Se on mun mielestä ihan ymmärrettävää, koska yks kesä kun mä olin rannal Emmin kaa se oli sanonu mul et siel ei voi mennä uimaan koska meres oli sinilevää mut sit mä menin kattoo lähemmäs ja se levä ei ollu sinistä vaan vihreetä ja mä menin uimaan sittenki. Mul oli vatsa viikon sekasin ja toinen korva sykki oudosti, et kyl sitä voi muillekki käydä. Laura itki kun mä kerroin ton sille ja se halas mua ja mä halasin Lauraa <3 BFF <3 Sit me googlailtiin vihreetä ja sinistä väriä ja tehtiin muistisääntö et sininen on niinku taivas, vihree on niinku sen lukiossa olleen Markon pääkallotatuoinnin silmät. Nyt me ei enää ikinä unohdeta niitä värejä :D

Laura pääs illal pois sairaalasta ja Emmi mökötti vieläki jossain joten mä menin Lauran kotiin kattoo jotain kauhuleffaa. Sit illal me puhuttiin vähän Makkesta ja mä kerroin kuinka mä olin jotain kuukaus aikasemmi antanu säälist Hivi-Jimille ku sen kissa oli kuollu kun se vahingos heitti sitä mikrolla. Mä pelkäsin nyt et mun vauva on ehkä Hivi-Jimin ja mä en tienny mitä tehdä sille. Laura lohdutti mua ja sano mul et "onks sil välii et kuka se isä oikeesti on, tärkeint on et sä rakastat ite sitä vauvaa ja hoidat ton sun kaulassa olevan avohaavan kuntoon". Ja se oli niin totta! Laura on kyl tosi viisas <3 Telkkaris tuli sit joku uutinen et nuori nainen oli saanu sairaskohtauksen ja kuollu siel klubis jos mä olin eilen ollu ja se säikäytti mut kun me oltiin just katottu kauhuleffa jossa joku nainen näki ittensä kuolleena ja mä luulin et se kuollu nainen siel klubis olikin mä joten me katottiinki Temptation Islandii. Mun suosikki on Janita.

Aamul mul oli tosi hyvä olo koska Makke oli tulos kotiin ens yöllä. Mä kävin Lauran kaa Henkkamauritzis kattoo jotain nättii mekkoo et mä voisin yllättää sen. Siel oli sellanen Emmin näkönen myyjä ja me naurettiin Lauran kaa sille että horo, kun me aateltiin et se oli Emmi niinku sillon kerran aiemmin, mut ei se ollu Emmi ja kun me sanottiin sil et me luultiin et se oli Emmi niin se alko itkee ja kerto et sil oli ikävä Emmii. Mä en tajunnu et mitä se valitti joten mä ostin jonku mustan mekon ja sit toisen mustan mekon.

Illal Laura sit lähti ja sano et onnee ja vinkkas et pidä hauskaa Makken kaa mut mä sanoin sil et en mä mikään varma oo et kyl Makke saa tehä töitä et jotain saa. Sit laitoin viestii Makkelle et odotan sitä ja se laitto viestiä et joo joo, huomenna nähdään. Mä olin et anteeks? Huomen? Se valehteli mulle päin naamaa ja selitti jotain et viikos on nykyään sit kuulemma kuuden päivän sijaan seitsemän päivää joten mä haistatin sil vitut ja sanoin et tapan sen lapsen ja soitin Emmil mut se ei vastannu joten sit mä soitin Hivi-Jimille ja kysyin että haluisko se vaikka nähä ;)