Kuinka Ylämäkikakka -laatikko mullisti minun elämäni!

13.05.2015

Elämä on hankalaa, mutta kakkaaminen on erityisen hankalaa. 

Maailma tarvitsee lisää keksintöjä, jotka helpottavat meidän kykyämme ulostaa. Mutta voiko kakkaamista helpottavia keksintöjä enää keksiä, kun on jo olemassa kyykkykakkapenkki, matkalaukkuun taitettava kyykkykakkapenkki sekä tietysti golfpönttö?

Kyllä voi!

Saanko esitellä Ylämäkikakka -laatikon!

Ylämäkikakka -laatikko on keksintö kaikille niille, jotka ovat niin usein nukahtaneet ylämäkeen ja sitten kakanneet alleen. Kakka on valunut selkää pitkin painovoiman vuoksi ja aamulla on nolottanut niin vietävästi.

Asettamalla Ylämäkikakka -laatikon kätevästi takapuolesi alle ennen ylämäkeen nukahtamista voit varmistaa että kaikki yökakat valuvat vain ja ainoastaan laatikkoon. Aamulla ylämäestä herätessäsi on selkäsi täysin kakkavapaa!

Ylämäkikakka -laatikko toimii käyttäen apunaan ns. "pahvista" valmistettuja kuituja laatikon muodossa. Tämä "pahvi" pitää kakan tiiviisti paikallaan laatikossa vaikka ylämäki olisi kuinka jyrkkä. Ylämäkikakka -laatikot on testattu äärimmäisissä olosuhteissa ja havaittu toimiviksi jopa 45 asteen ylämäissä!

Mutta älkää uskoko pelkästään minua! Ylämäkikakka -laatikolla on monia muitakin tyytyväisiä käyttäjiä:

Kiitos Ylämäkikakka-laatikon™, minun ei tarvitse hävetä kakkaista selkääni ylämäistä herätessäni. Sillä selässäni ei ole aamuisin enää yhtään kakkaa!

Pete - 33 vuotta

Ylämäkikakka-laatikon™ avulla ylämäkiin nukahtaminen ja allensa kakkaaminen tuntuu yhtä mukavalta, kuin oman kesämökin rannalle kakkaaminen. Kiitos, Ylämäkikakka-laatikko™

Airi - 65 vuotta

Muistan vielä kaikki ne aamut, kun selästäni rapisi kuivunutta kakkaa... En tiedä kuinka olen selvinnyt ilman Ylämäkikakka-laatikkoa™

Jukka - 51 vuotta

Ylämäkikakka-laatikko™ on sekä markkinoiden laadukkain kakkalaatikko ylämäkiin, että paras ystäväni. Rakastan sinua!

Helena - 24 vuotta

Ylämäet ovat väsyttäviä ja siksi minä tyypillisesti nukahdan niihin. Ja koska olen vauva, kakkaan usein alleni. Luojan kiitos voin aina sujauttaa Ylämäkikakka-laatikon™ alleni jotta kakkani valuu nukkuessa siihen

Valtteri - 7 kuukautta

Ylämäkikakka -laatikon™ maanlaajuinen myynti aloitetaan heti, kun Ylämäkikakka -laatikko™ löytää vähittäiskauppaketjun joka näkee tuotteessa saman potentiaalin jonka kansa on jo nähnyt. Siihen asti tuotteita voi tilata seuraavasta numerosta: 0400 988960 (Jos tilauksen vastaanotto väittää olevansa Perussuomalaisten nuorten puhelinoperaattori, älkää uskoko häntä).