7 Asiaa jotka kannattaa muistaa uudessa työpaikassa

16.10.2016

Koska ihmiset nähtävästi lukevat nykyään vain listoja, joilla ei ole mitään merkitystä, niin tässä sitten lista, jolla ei ole mitään merkitystä.

1. Älä kutsu pomoa "isiksi" tai "äidiksi"

Ei ole huonompaa tapaa aloittaa töitä uudessa firmassa kuin vahingossa kutsua pomoa "isiksi" tai "äidiksi". On paljon parempi kutsua häntä joko "pomoksi", "työnjohtajaksi" tai sitten vain puhutella häntä hänen omalla nimellään, mikäli hänellä on nimi.

2. Hillitse kostofantasiasi äläkä kerro niistä mitään työkavereillesi

Työkaverisi eivät halua kuulla, kuinka maailma on kohdellut sinua väärin ja kuinka he kaikki saavat vielä tuntea samaa kipua, jota sinä olet kokenut koko elämäsi. Heitä ei kiinnosta, koska heillä on omat kostofantasiat joita pohtia. Siksi onkin parempi pitää kostofantasiasi itselläsi ja antaa sen vihan ja yksinäisyyden patoutua mielessäsi.

3. Älä arvota Disney-elokuvia paremmuusjärjestykseen työkaveriesi kanssa

Disney-elokuvien arvottamista kannattaa vältellä, sillä riidoilta ei voi välttyä. Mikäli sinun mielestäsi Topi & Tessu on tylsä leffa jossa ei tapahdu mitään, se saattaa olla työkaverillesi se kaikkein koskettavin ja ikimuistoisin Disney-leffa. Mikäli taas Leijonakuningas on sinun mielestäsi se ylivertaisin seikkailu, työkaverisi saattaa pitää sitä yliarvostettuna. Pahimmassa tapauksessa hakkaatte toisenne, koska toinen pitää enemmän Viidakkokirjan "Bare Necessities" kappaleesta ja toinen "I Wanna Be Like You" kappaleesta. Kukaan Disney-elokuvia toisen kanssa arvottamaan lähtenyt ei ole selvinnyt siitä ilman arpia, joko fyysisiä tai henkisiä. Välttäkää siis Disneytä.

Mikäli teidän on kuitenkin jostain syystä aivan pakko arvottaa Disney-elokuvia, muistakaa että Pixaria ja muita 3D-elokuvia ei lasketa, aivan kuten ei live-action Disney-elokuviakaan. Siinä ei olisi mitään vitun järkeä.

4. Jätä kirves kotiin

Et tarvitse kirvestä mukaasi, voit jättää sen kotiin. Näet sen taas kun palaat töistä ja voit sitten kertoa sille miten päivä meni. Lisäksi on mukava tulla kotiin, kun joku joka rakastaa sinua odottaa siellä.

5. Leikkaa sormenpäidesi iho pois ja upota sitten ihottomat sormenpäät rikkihappoon

Näin vältät sekä johtoportaan epäilykset, että poliisit.

6. Älä ole mulkku

Kun firmanne suunnittelee jokavuotisia seksiorgioita Batman-teemalla, älä valitse itsellesi heti Batmanin osaa niinkuin joku perus mulkku. Anna jonkun toisen työkaverisi olla Batman. Tiedät, että se on hänelle tärkeää. Ole mieluummin vaikka Jokeri tai Kaksinaama. Ehkä jopa Arvuuttaja.

7. Älä koskaan rakastu

Tärkein sääntö. Olit sitten salainen agentti tai tehdastyöläinen, älä koskaan rakastu työkaveriisi. Et halua, että työkaverisi näkee todellisen sinut kun teet töitä. Sinulla pitää olla töissä valeasu, ja se valeasu on nimeltään Sinä. Jos riisut sen rakkauden vuoksi, olet mennyttä. Et ole enää itsesi käsissä. Ja sinut voidaan murskata.

Mikäli työkaverillasi on kuitenkin isot tissit/iso muna, harkitse vakavasti rakastumista. Se on kuitenkin vain työpaikka.