HEI KAVERI JOKA OLIT LIUKUPORTAISSA TAKANAMME JA HAUKUIT MEITÄ LAPSENLAPSELLESI KOSKA EMME LIIKKUNEET ETEENPÄIN, HAISTA VITTU!

19.08.2021

Shakinpeluussa ideana ei ole nähdä vain vastustajan seuraavaa askelta eteenpäin, vaan vastustajan seuraavat askeleet. Parhaimmat pelaajat pystyvät näkemään koko pelin askel askeleelta loppuun asti jo yllättävän aikaisessa vaiheessa. Sinä vanhus, joka olit lapsenlapsesi kanssa Lohjan Prisman liukuportaissa takanani, et ole luultavasti shakinpelaaja. Et kirjaimellisesti kyennyt näkemään kolmea askelta eteesi.

Näin korona-aikana puhutaan paljon ihmisten välisistä turvaväleistä ja suositus taitaa olla kaksi metriä. Itse olen laskenut sen välin noin metriin, koska jos metri ei riitä taudin estämiseksi, niin sitten mikään ei estä tautia ja olemme kaikki mennyttä. Joten kun menimme vaimoni kanssa Lohjan Prisman liukuportaisiin ja juuri ennen meitä siihen meni nainen ostoskärryjen kanssa, jätimme häneen noin metrin välin. Ostoskärryt olivat keskellä liukuportaita (joka on myös typerä ja ärsyttävä virhe, haista nainen vittu) joten hänen ohi ei päässyt kummaltakaan puolelta. Sitten taaksemme riensi vanha mies lapsenlapsensa kanssa ja mies hermostui välittömästi. "Näissä portaissa voi liikkua myös eteenpäin, ei oo pakko vaan seistä töllöttää" mies sanoi lapsenlapselleen, mutta samalla kuin katsoi minua silmiin. Sitten hän päätti näyttää mistä oikeat miehet on tehty ja riensi ohitsemme. Ja kolme senttiä meidän jälkeen pysähtyi, koska tajusi ettei pääse ohitsemme. Nyt vanhus ja lapsenlapsi olivat onnistuneet änkeämään itsensä siihen metrin turvaväliin, tarkoittaen sitä, että meitä oli nyt saman metrin säteellä viisi eri ihmistä.

Emme seisseet liukuportaissa paikoillamme koska halusimme, me seisoimme siellä koska meidän oli pakko. Tie edessämme oli tukittu. Jos vanhus olisi osannut katsoa yhden metrin (100 senttiä, 40 tuumaa) eteensä, hän olisi tiennyt sen. Mutta hän ei osannut. Mies hytkyi paikoillaan, kunnes liukuportaat saapuivat alatasolle ja nainen ostoskärryineen pääsi etenemään. Kauhealla kiireellä mies veti lapsenlastaan perässään ostoskärryparkin luokse. Vilkaisin vaimoani ja me molemmat pyöritimme vain päätämme.

En viitsinyt millään haistattaa vittuja lapsenlapsesi edessä, joten teen sen nyt. Haista vittu!