HEI MIES JOKA PYÖRITIT KÄSIÄSI PYÖRÄTIELLÄ NIIN VILLISTI ETTÄ PAKOTIT MINUT PYÖRÄILEMÄÄN LIIKENTEEN SEKAAN, HAISTA VITTU!

01.06.2021

Minusta tuntuu, että ihmisiä ei saisi haukkua aspergereiksi ilman erittäin pätevää syytä. Kun kutsuu toista ihmistä aspergeriksi, se on periaatteessa vain hyväksyttävämpi versio kehitysvammaiseksi haukkumisesta. Tästä syystä en koskaan suostu alentumaan siihen.

Joka tapauksessa, en tiedä mikä tämän vitun kuningas-aspergerin ongelma oli, mutta hän käveli keskellä pyörätietä ja piti käsiään suorana sivuilla ja pyöritti niitä kuin ne olisivat olleet tulessa. Mies käveli minua kohti ja kun lähestyin häntä, hän kovensi käsituulivoimalansa vauhtia ja tuijotti minua suoraan silmiin. Vieressä oli autotie jossa vastaan ajoi aika kovaa vauhtia auto, joten sain valita suuntaanko alas tielle auton ja tien välissä olivaan pieneen rakoon ja toivoa että en osu mihinkään, tai osunko sinun käsiisi satavarmasti.

Auto teki jyrkän käännöksen poispäin kun käännyin sen eteen autotielle ja soitti perään torvea. Sinä sen sijaan, sinä vitun ihmispaska jatkoit käsiesi pyörittämistä ikiomalla pyörätielläsi. Ole hyvä idiootti, tässä keskisormi jota voit pyöritellä mielessäsi samalla kun haistat vitun: