HEI NAINEN JOKA SAIT PANIIKKIKOHTAUKSEN KAUPAN KASSALLA KOSKA MENETIT HETKELLISESTI NÄKÖYHTEYDEN LEIKKELEESEESI, HAISTA VITTU

01.06.2021

Tämä tapahtui viikonloppuna Kampin Supermarketissa, jossa olit edessäni kassalla. Olin menossa kaverini häihin ja hakemassa kaupasta yhden Coors Lightin, koska sulhanen oli täysverinen jenkki ja vittuilu on minulle elämäntapa. Outoa kyllä sulhanen itseasiassa piti Coors Lightista, mutta vain koska Euroopassa myytävä Coors Light ei muistuta millään tavoin jenkeissä myytävää Coors Lightia. Jenkeissä kyseinen olut maistuu hanavedeltä, Euroopassa se maistuu maustetulta hanavedeltä.

Jokatapauksessa, olit jonossa edessäni ja ostamassa jotain leikkeleitä. Kaupan kassa vei leikkeleet viivakoodinlukijan luo ja sinä yhtäkkiä suutuit ja löit kätesi koronasuojan toiselle puolelle samalla kun hoit "Tähän ne, tähän ne, anna tähän ne, anna ne mulle, anna ne mulle, anna tähän ne, tähän ne!"

Sitten kun kassa antoi sinulle rakkaat leikkeleesi, rauhoitut, hengitit syvään ja aloit hitaammin kuin yksikään ihminen tässä maailmassa maksamaan ostoksiasi.

Hei nainen. Haista vittu.

Ja bonus-vitut voi haistaa samalla kauppareissulla näkemäni nuori nainen, joka jonotti ilman kasvomaskia erään maskillisen jonottajan perseessä kiinni. Maskillinen jonottaja sanoi "Voitko pitää turvavälin" johon sinä tokaisit "Mikä sun ongelma on?"

Joten tässä: