Jokavuotinen juhannuskusi veneestä ja hukkuminen? Mitä jos tänä vuonna todistaisit miehisyytesi tekemällä jotain muuta!

22.06.2023

Aaah, on taas juhannus, jokavuotinen juhla itsensä hukuttamiseen. Mutta mitä jos tänä vuonna et hukkuisi järveen veneestä kustessasi? Mitä jos tänä vuonna todistaisit miehisyytesi jollain vähemmän dramaattisella tavalla? Mutta millä tavalla?

Ei hätää! Olen laatinut sinulle muutaman yksinkertaisen, mutta huomattavasti vähemmän hukkumista vaativan idean. Mitä jos tänä vuonna todistaisit miehisyytesi vaikka…

POLTTAMALLA METSÄN

Kyllä! Tuikkaa lähin metsä tuleen ja katso kun se palaa. Palomiesten saapuessa paikalle voit seistä tulimeren edessä ja huutaa "Se olin minä! Minä olen mies, joka poltti metsän!" ja palomiehet varmaan läpsivät yläfemmoja kanssasi ja sanovat asioita kuten "Jätkä on legenda!" tai "Vittu miten siisti idea" tai "Etkä edes hukkunut veneestä tehdessäsi sitä!"

Mikäli et halua polttaa metsää ja todistaa miehisyyttäsi sillä tavoin, voit myös aina…

MURHATA PERHEESI

Juuri näin! Miksi sinun pitäisi perheen päänä olla se, joka todistaa miehisyytensä kuolemalla? Joten lahtaa perheesi kuin todellinen alfa ja poliisien saapuessa paikalle seiso ylpeästi verilammikossa ja huuda "Se olin minä! Minä loin perheeni ja minä tuhosin sen!" Poliisit varmaan sanovat sinulle sitten asioita kuten "Jätkä on legenda!" tai "Skål!" tai "Etkä edes hukkunut veneestä tehdessäsi sitä".

Mikäli kuitenkin rakastat perhettäsi etkä halua menettää heitä miehisyyttäsi todistaessa, voit myös aina…

PALJASTAA PEDOFIILIN INTERNETISSÄ

Aina hyvä idea! Luo lapsen valeprofiili nettiin juhannusaattona ja sovi keskiyön treffit ensimmäisen lasta lähestyvän pedofiilin kanssa. Sovi treffit lähimpään luolaan, jossa pedofiilin saapuessa paikalle napsautat luolan valot päälle ja yllätät hänet rysän päältä. Seiso luolan keskellä ja huuda "Se olin minä! Minä olen se mies, joka paljasti sinut maailmalle luomalla lapsen valeprofiilin nettiin!" ja pedofiili varmaan sanoo siihen "Jätkä on legenda!" tai "Miten luolassa voi olla valot?" tai "Kaikki tämä vaiva etkä edes hukkunut veneestä? Aika siistii hei."

Mikäli haluat kuitenkin todistaa miehisyytesi jollain vähemmän dramaattisella tavalla, voit myös aina…

LAKITTAA PATSAAN JÄÄKIEKKOPAIDASSA HUUHKAJAKSI NAAMIOITUNEENA JA KUSTA ALAS PATSAAN PÄÄLTÄ KÄDET LANTIOLLA

Mikä voisi mennä pieleen? Kuumaliimaa huuhkajan höyheniä päähäsi, vedä jääkiekkopaita ylle, ota ylioppilaslakki mukaan ja lähimmän patsaan kimppuun mars! Patsaan päälle kiivettyäsi otat tukevan asennon sen pään päällä, asetat kädet lantiolla ja kuset alas suoraan aplodeja antavan ihmisjoukon eteen. He varmaan huutavat asioita kuten "Jätkä on legenda!" tai "Miksi huuhkaja kiipesi patsaan päälle, kun se olisi voinut vain lentää sinne? Ja miksi sillä on miehen penis?" tai "Respektii! Patsas on paljon tukevampi alusta kusemiselle kuin kiikkerä vene".

Mikäli et kuitenkaan halua todistaa miehisyyttäsi jollain niin vulgaarilla tavalla kuin kusemalla patsaan päältä linnuksi naamioituneena, voit myös aina…

LAKITTAA PATSAAN JÄÄKIEKKOPAIDASSA HUUHKAJAKSI NAAMIOITUNEENA JA KAKATA ALAS PATSAAN PÄÄLTÄ KÄDET LANTIOLLA

Täydellinen idea ja niin helppo toteuttaa! Kuumaliimatut höyhenet kasvoillasi jääkiekkopaidassa ylioppilaslakki kainalossa kiipeät vain patsaan päälle, lakitat sen, otat tukevan lantio-otteen ja kakkaat patsaan päältä alas suoraan aplodeja antavan ihmisjoukon eteen. He varmaan huutavat asioita kuten "Jätkä on legenda!" tai "Luulin lintujen kakan olevan valkoista" tai "Niin paljon kakkaa, niin vähän turhaa hukkumista".

Mikäli et kuitenkaan halua todistaa miehisyyttäsi tälläkään tavalla, eikä metsän polttaminen, perheen murhaaminen tai pedofiilien paljastaminen kiehdo sinua, voit myös aina heittäytyä täysin arvaamattomalle tuulelle ja…

KUSTA VESSANPÖNTTÖÖN OMASSA VESSASSA

Juhannuksena kaikki on mahdollista! Pissaat vaan pönttöön niin kuin teet joka päivä ja vältät sillä hukkumisen veneestä. Voit vetää vessan kusemisen jälkeen ja kääntyä perheesi puoleen ylpeänä itsestäsi. He varmaan sanovat asioita kuten "Isi on legenda" tai "Eikä tippaakaan mennyt lattialle" tai "Vessanpönttöön ei varmaan edes voisi hukkua, ellei tipu sinne tosi jyrkästä kulmasta".

Mikäli miehisyytesi kuitenkin vaatii jotain radikaalimpaa ja hukkuvampaa, voit myös aina…

KAKATA UMPIHUMALASSA VENEESTÄ JÄRVEEN HUUHKAJAKSI NAAMIOITUNEENA JÄÄKIEKKOPAIDASSA KÄDET LANTIOLLA

Mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua?