Kissa-HIV

07.08.2017

Tänään esimieheni kertoi, että hänen tuttunsa kissalla todettiin HIV-virus. Taudin nimi on kuulemma Kissa-HIV. Se on siis ihan niin kuin HIV, mutta kissalla. Se mitä luultavammin levisi kyseiselle kissalle supikoiralta jonka kanssa tämä oli tapellut, koska supikoirat ovat yksiä vitun AIDS-pesäkkeitä. Ja aivan kuten HIV, on Kissa-HIV vakava tauti eikä mikään vitsi.

Tässä siis muutama Kissa-HIV vitsi minkä nopeasti keksin:


Mikäli kissallasi on HIV, älkää enää rakastelko ilman kortsua.


Jos kissasi HIV-virus ei saa hoitoa jota se tarvitsee, voi tauti edetä sen viimeiseen ja tappavimpaan muotoon: KISSAIDSIIN.


Jos kissasi on töissä menestyneessä lakifirmassa kun hänellä todetaan HIV ja hän saa sen takia potkut, kannattaa kissasi haastaa firma oikeuteen ja palkata Denzel Washington asianajajakseen.


Jos kissallasi on Kissa-HIV, on suositeltavaa lopettaa neulojen jakaminen hänen kanssaan.


Vielä 80-luvulla uskottiin, että HIV levisi vain homokissojen välillä, mutta nykyään tiedämme että Kissa-HIV ei ole millään tavoin kissan seksuaalisuuntaukseen sidonnainen.Behind the Cat-delabra.

Angels in Ameri-cat.

Dallas Buyers Kittyclub.


Have no fear, little fish,

Said The Cat In The Hat.

These Things are good Things

And he gave him a pat

And also AIDS


Mikäli kissallasi todetaan HIV, voit yhä huoletta leikkiä hänen kanssaan. Voit halata kissaasi, voit kätellä kissaasi ja voit jopa suudella kissaasi. Sen sijaan anaaliseksi kissasi kanssa ilman suojausta ei ole suositeltavaa.