Kuinka Sivuviiksiputkisuoja™ mullisti minun elämäni!

17.10.2019

Oletko koskaan kasvattanut tahallasi tai epähuomiossa liian pitkät viikset? Jos olet, olet varmasti kohdannut ongelman, joka vainoaa meitä pitkäviiksisiä miehiä: Syöminen ilman sivuviiksien sotkemista on täysin mahdotonta. Monet viiksekkäät miehet jopa lopettavat syömisen kokonaan viiksien sotkemisen pelossa. Lusikan pitää löytää suuhusi juuri oikeasta kulmasta jottei se jätä ruokaa kiinni sivuviiksiisi, jotka ovat aina ruoan edessä. Oletko valmis elämään jatkuvassa likaisten sivuviiksien pelossa? Vai pitääkö sinun ehkä ajaa viiksesi pois jotta voit syödä ruokaa?

Ei mitään hätää, minulla on ratkaisu ongelmaasi! Saanko esitellä uuden mullistavan keksintöni, Sivuviiksiputkisuojan™!

Sivuviiksiputkisuoja™ suojaa sivuviiksiäsi ruoalta, joka normaalisti tarttuisi niihin koko ajan. Laite on valmistettu pahvista ja se on yksinkertainen sekä pääosin turvallinen asentaa paikoilleen.

Kohta 1. Aseta Sivuviiksiputkisuoja™ avatun suusi eteen

Kohta 2. Työnnä Sivuviiksiputkisuoja™ suuhusi

Kohta 3. Syötä haluamasi ruoka Sivuviiksiputkisuojaan™

Kohta 4. Bon appétit!

Sivuviiksiputkisuojan™ avulla voit syödä sekä nestemäistä että kiinteää ruokaa huoletta. Mutta älkää uskoko pelkästään minun sanaani, Sivuviiksiputkisuojalla™ on monia muitakin tyytyväisiä käyttäjiä:

Lopetin entisen aviomieheni, koska hän ei osannut syödä sotkematta sivuviiksiään. Nykyinen mieheni voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, koska Sivuviiksiputkisuoja™ on tullut pelastamaan sekä hänen viiksensä että hänen elämänsä

Airi - 65 vuotta

Nykyään uskallan syödä jäätelöä kaduilla ilman, että häpeän sotkuisia viiksiäni. Kiitos, Sivuviiksiputkisuoja™

Pete - 33 vuotta

Huomasin juuri, että penikseni mahtuu Sivuviiksiputkisuojaan™. Onko mitään, mihin tämä laite ei pysty?

Jukka - 51 vuotta

Enää minun ei tarvitse hävetä sotkuisia viiksiäni kun käyn kaupassa ruokailun jälkeen. Kiitos, Sivuviiksiputkisuoja™!

Helena - 24 vuotta

Aina kun pääsen kotiin työpäivän jälkeen ja syön lounaani, käytän Sivuviiksiputkisuojaa™. Sen käyttö on minulle yhtä arkista kuin hampaiden pesu tai laskujen maksaminen

Valtteri - 7 kuukautta

Erikseen myytävän Tyhjiöampullisivuviiksiputkisuojan™ avulla voit jopa vauhdittaa ruokailuasi, mikäli syömiseen ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi aikaa. Tällöin syöminen on lähes yhtä yksinkertaista kuin Sivuviiksiputkisuojankin™ kanssa. Sijoita tyhjiöampullinaulaimen päässä oleva pahvinen putki suuhusi ja sijoita haluamasi ruoka ampulliin. On myös erittäin tärkeää sijoittaa Tyhjiöampullisivuviiksiputkisuojan™ mukana tuleva Tyhjiöampullisivuviiksinenäsuoja™ nenän ympärille täydellisen tyhjiön saavuttamiseksi. Ampullin ollessa valmis, vedä tyhjiöilmaisimesta joka luo putkeen ja kehoosi täydellisen tyhjiön. Sitten vain vedät iskaisimesta joka ampuu ruoan suoraan mahaasi ja syöminen on suoritettu sekunnin sadasosassa. Sitten vain palautat tyhjiöilmaisimesta ilman putkeen (kestää noin 20 sekuntia) jonka jälkeen voit poistaa sekä Tyhjiöampullisivuviiksiputkisuojan™ että Tyhjiöampullisivuviiksinenäsuojan™ ja ihailla täysin puhtaita viiksiäsi vaikka peilistä. Aika helppoa, vai mitä?

(Tärk. Huom! Mikäli ruoka jää kuitenkin jumiin putkeen tai henkitorveen, on tärkeää ettet yritä poistaa Tyhjiöampullisivuviiksiputkisuojaa™ tai sen osia itse suustasi. Tällöin on parasta odottaa kärsivällisesti apua tai hakeutua lähimpään terveyskeskukseen)

Sivuviiksiputkisuoja™ ei ole vain markkinoiden laadukkain sivuviiksisuoja, se on markkinoiden ainoa. Edullinen ja pahvista valmistettu Sivuviiksiputkisuoja™ on lisäksi ympäristöystävällinen sekä tiettyyn pisteeseen asti uudelleenkäytettävä. Mikäli haluat tilata tuotteen itsellesi, pistä minulle tilaus sähköpostitse ja heti kun talouspaperirullani taas tyhjenee, lähetän Sivuviiksiputkisuojan™ sinulle suoraan kotiisi. Ja mikäli haluat tilata Tyhjiöampullisivuviiksiputkisuojan™, lähetän sen matkaan heti kun saan prototyyppini takaisin poliisilta ja yksi pieni tekninen lakiongelma on saatu ratkaistua.

Tilaa omasi jo tänään!