Kymmenen temppua joilla voisin voittaa Talent Suomen

17.05.2023

En ole varma tehdäänkö Talent Suomea enää, mutta jos tehdään, niin minulla on muutama temppu joilla voisin voittaa koko paskan. Ja jos Talent Suomi on jostain syystä jo lopetettu, niin voin varmaan käydä toteuttamassa ideoitani jossain muussa täysin vastaavanlaisessa ohjelmassa, kuten X-Factorissa, Idolsissa tai vaikka Huippumalli Haussa -sarjassa. Ellei kaikkia näitäkin ole lopetettu. Sitten olen valmis esiintymään uskomattomien lahjojeni kanssa vaikka festareilla tai jääkiekko-otteluiden väliajoilla. Tärkeintä on vain päästä näyttämään nämä lahjani johonkin, mieluiten Talent Suomeen.

HYPPYTEMPPU

Aion hyppiä oikealla jalallani samalla kun pidän vasenta jalkaa selkäni takana. Pystyn jatkamaan tätä ainakin minuutin verran, kunnes alkaa hikoiluttaa, jolloin asetun maahan makaamaan ja korkkaan kylmän Coca Colan. Muutaman "Voi Jeesus, voi perkele, mitä vittua..." huokauksen jälkeen otan pienet torkut, herään ja juon uuden kylmän Coca-Colan. Sitten nousen ylös ja teen hyppytempun uudelleen, jonka jälkeen kumarran, jos voimat riittävät kumarrukseen.

SKEITTITEMPPU

Menen skeittilaudalla lavan toiseen päähän, pistän Final Countdownin soimaan ja liu'un lavan läpi biisin soidessa. Tämä kestää noin kolme sekuntia ja räjäyttää kaikkien tajunnan.

VESITEMPPU

Tulen Talentin lavalle suoraan saunasta ja istun alas nojatuoliin. Ollessani kevyessä makuuasennossa, vesi kertyy mahani yläosaan kuin kuppiin. Kun vedän mahaani sisäänpäin, pystyn ohjaamaan vettä niin että se valuu suoraan napaani.

"THE TALK" TALENT

Saavun lavalle fläppitaulun kanssa ja pyydän kaikki lapset yleisöstä lavalle kanssani. Ja sitten aloitan temppuni. Kerron lapsille, mistä lapset tulevat taidokkaammin kuin kukaan muu maailmassa. Aloitan kevyesti kukista ja mehiläisistä, jonka jälkeen selitän siemennesteen kulkeutumisen peniksestä vaginaan, sen miten siittiöt reagoivat munasolujen kanssa ja saavat aikaiseksi raskauden. Havainnollistan lapsille fläppitaulun ja tussin avulla käteenvedon, esileikit kuten suihinotot ja pillun nuolemisen, sekä miehen että naisen kiihottumisen kosketuksen tai vaikka pornon avulla jne. Ja sitten kumarran ja päästän lapset takaisin yleisöön kiitollisten vanhempien luokse, koska nyt heidän ei tarvitse itse selittää lapsilleen näitä asioita.

KUUROSOKEA LAULAJA -TEMPPU

Tulen lavalle ja ilmoitan heti alkuun olevani sekä kuuro että sokea, mutta en anna näiden haittojen häiritä minua pyrkimyksessäni päästä maailman suosituimmaksi laulajaksi. Ihmiset rakastavat näitä tarinoita, joten menestys on taattu.

Kun alan laulamaan valitsemaani biisiä, käy kaikille todella pian selväksi, että ei, en osaa laulaa yhtään. Tuomarit iskevät punaista rastiaan peliin. Minä en silti reagoi niihin millään tavoin, koska olen yhä kuuro ja sokea. Tästä tulee väkisinkin Talentin historian epämukavin hetki, joka on itseasiassa juuri se mitä tavoittelenkin. Epämukavat hetket ovat suurin talenttini, kysykää vaikka jokaiselta naiselta, jota olen koskaan yrittänyt iskeä.

Tällä tempulla ei voi tietenkään voittaa itse kilpailua, mutta voin silti voittaa kansan sympatian. Tai jos en kansan sympatiaa, niin ainakin kansan vihan. Tärkeintä on vain saada kansa mukaan tavalla tai toisella.

PIKKUAUTO -TEMPPU

Astun lavalle silmät sidottuna. Nostan taskustani esiin yhden poikani pikkuautoista ja pyydän, että joku yleisöstä tulee ja asettaa auton johonkin esiintymislavalle. Sitten, silmät sidottuna ja näin ollen täysin sokeana, kävelen vaistoni varassa suoraan autoa kohti ja astun sen päälle valtavan "VITTU!" huudon säestämänä. Tiedän löytäväni auton ilman minkäänlaista ongelmaa, koska onnistun siinä joka kerta kun käyn yöllä kusella tai kun liikun kodissani valot kiinni.

IMPERFEKTI -TEMPPU

Tulen lavalle ja pyydän jotakuta tuomareista sitomaan käteni selän taakse. Kun se on tehty, pyydän toista tuomaria antamaan minulle lauseen preesensissä. Tuomari heittää minulle lauseen kuten "Minulla on pallo". Minä mietin lausetta hetken aikaa kädet yhä tiukasti selän taakse sidottuna, jonka jälkeen muodostan tuosta lauseesta imperfektimuodon, "Minulla oli pallo". Tempun seurauksena uskoisin, että yleisössä räjähtää ainakin pari päätä.

SUOLAKURKKUPURKKI-TEMPPU

En edes tiennyt tämän olevan taito, mutta joku aika sitten sain kuulla ettei itseään kunnioittavan ihmisen kuulu juoda suolakurkkujen mukana tulevaa etikkajuomaa. Se on suurinta herkkuani, olen juonut sitä koko elämäni, voin juoda sitä kuin vettä. Joten juon koko purkin yhdeltä istumalta tuomariston edessä. Jos tuomaristo on kuten vanhempani, he eivät edes ymmärrä mistä tempussa oli kyse. Ja jos tuomaristo taas on kuin vaimoni, he oksentavat.

VESSATEMPPU

Tämä on superhaastava temppu minulle, tiedän sen. Mutta olen valmis yrittämään sitä. Kerron tuomaristolle heti alkuun, että minun on kohta mentävä vessaan, koska minulla on valtava kakkahätä. " Joten katsokaa, mitä minä EN tee!"

Sillä hetkellä lavalle saapuu tyyliin viisi tai kuusi kaveriani, joiden luokse menen. Juttelemme niitä näitä hetken ja kun minusta tuntuu siltä, että nyt en voi enää odottaa, lähden vessaan ILMAN, että kerron kenellekään meneväni vessaan.

En ole elämässäni kertaakaan onnistunut menemään vessaan ilman, että ilmoitan muille meneväni vessaan, joten en tiedä minkälainen kaaos taakseni jää. Oletan kavereideni menevän täysin sekaisin. Ehkä he repivät toisiltaan päitä irti etsiessään minua toistensa kaularangoista. Tämä on juuri se syy, miksi on aina pakko ilmoittaa muille menevänsä vessaan. Ei ole mitään järkeä aiheuttaa turhaa kaaosta.

KAIKKIEN AIKOJEN SUURIN TEMPPU

Lava täyttyy tulesta ja jäästä, tanssijoita roikkuu katosta, ilotulitteita räjähtää joka paikassa. Sitten kaikki hiljenee, tanssijat katoavat, pimeys laskeutuu. Spottivalo räjähtää päälle. Valoon nousee lavan alta sänky, alaston minä ja tuuletin. Minä sanon "Viime vuonna, sekä sitä edellisenä vuotena ja sitä edellisenä vuotena, kun helteet alkoivat, minä laitoin tuulettimen puhaltamaan sängyn viereen ja menin alasti nukkumaan sen pehmeässä viileässä tuulessa. Ja aamulla kun heräsin, olin vilustunut."

Katson jokaista tuomaria silmiin ja vilkaisen yleisöä. Sitten kumarran, asetun sängylle makaamaan ja laitan tuulettimen päälle. Se alkaa puhaltaa kehoani kohti hennosti ja minä nukahdan sängylle.

Koska nukun sikeästi tuulettimen alla, en kuule yleisön reaktiota. En kuule jännittynyttä mutinaa, mutta tiedän että siellä kuiskaillaan asioita kuten "Tosi typerä liike, toivottavasti ei taas vilustu" ja "Taas se teki saman virheen" ja "Apua, eiks se oppinut mitään viime kesästä?" ja "Aikamoinen talentti tehdä sama virhe kolme vuotta putkeen, ei kuka tahansa tohon pysty".

Tämä on villi talentti ja sillä on siksi korkea hintansa, koska minun pitää vastaanottaa palkinto Suomen Talentin voittajana ikävässä flunssassa ja kevyessä kuumeessa.