Markolla on niin paska mielipide, että Petri ampuu häntä vatsaan

30.05.2020

Kiitos, kiitos. Jos haluatte jatkossa lukea lisää Markon paskoja mielipiteitä ja nauttia niitä seuraavasta väkivallasta, uusia sarjakuvia ilmestyy jatkossa Instagramiin.

"Mutta Santeri. Emme ole tottuneet siihen, että tekemäsi sisältö menisi johonkin missä ihmiset ehkä oikeasti näkisivät sen. Se on ollut nimenomaan suurin viehätyksemme blogisi kanssa. Tämä on varmaan ainoa nettisivu maailmassa, joka muistuttaa meitä Internetin pimeistä alkuajoista. Blogisi on vähän niin kuin halpa versio niistä GeoCities-nettisivuista. Niistä sivuista, joissa oli vain kokoelma eri giffejä kuten heiluva aave, hymyilevä lampunhenki tai se Ally McBealin tanssiva vauva".

Tiedän sen, rakkaat lukijani. Mutta ystäväni Anne Lahtinen ylipuhui minut tähän Instagram-ideaan. Ja suostuin siihen ideaan sillä ehdolla, että ystäväni Anne Lahtinen pyörittää Instagramia minun puolestani eikä minun tarvitse nähdä yhtään vaivaa sen eteen. Joten jos sinne ilmestyvä sisältö vaikuttaa jotenkin ammattimaisemmalta tai laadukkaammalta kuin mihin olette blogini kanssa tottuneet, ei syy ole minun. Olen yhä täysin ammattitaidoton ja laaduton.

Haluan myös huomauttaa, että kauan kärsinyt vaimoni Anna Mäkinen on piirtänyt kaikki kuvat. Minä en osaa piirtää, olen silläkin tavalla täysi luuseri. Anna epäilemättä nauttii haasteista joita hänelle nykyään heitän. "Piirrä sellainen kuva Markosta, jossa Petri on ampunut häntä 600 kertaa vatsaan. Tee siitä söpöä".

Joten seuratkaa Markon paskoja mielipiteitä ja Petrin sopivaa vastausta niihin Instagramissa.