Mitä elämä kissani kanssa on minulle opettanut

24.01.2018

Elämä ilman lemmikkiä, on kuin pitkä matka ilman majapaikkaa. Ja elämä lemmikin kanssa taas on päivästä toiseen uusien asioiden oppimista ja kokemista.

Minun poikakissani silmin jokainen päivä on kuin jouluaatto. Ja minä taas olen kuin ukki, joka katsoo lapsenlapsen intoa kun tämä avaa lahjoja. Olen kiitollinen siitä, että saan kokea tämän ilon kissani kautta. Minulla on häneltä niin paljon opittavaa.

Ja siksi haluankin kertoa uusimman huomioni kissastani. Huomasin nimittäin vähän aikaa sitten, että kyllä, minun munani ovat huomattavasti kissani munia isommat.

En halua tehdä munieni koosta isoa juttua, mutta jos minun munani ja kissani munat pistää vierekkäin, on ero helposti huomattavissa. Siinä missä kissani munat ovat kuin pieni karvainen pinkki tikku, ovat minun munani jylhät ja, joku voisi sanoa, ihanteellisen kokoiset. Tässä kuva kissani munista ja minun munistani vierekkäin:

(Olen pahoillani. Tässä piti olla kuva munistani ja kissani munista vierekkäin, mutta ikävä kyllä en saanut julkaista sitä. Olen antanut vaimolleni veto-oikeuden blogini sisältöä kohtaan, jota hän nyt jostain syystä halusi ensimmäistä kertaa käyttää. Vaimoani lainaten, "Et vittu julkaise tätä kuvaa! Pistä tilalle vaikka joku vitun makkarakuva, mutta tätä kuvaa et julkaise")

Kuten kuvasta saattaa huomata, minun munani on huomattavasti kissani munia kookkaammat. Pistän syyksi hyvät elintavat ja geeniperimät. Jopa kivekseni voittavat kissani kiveksien koon, mutta en viitsi julkaista kuvaa niistä vierekkäin, koska se olisi vain mautonta.

"Mutta entä munienne koot erektiossa?" kysyt. Se on aiheellinen kysymys, ja tärkeä, koska munan mittaamisessa erektio on oleellinen tekijä. Se on se vaihe, jossa voittaja toden teolla selvitetään. Joten tuumasta toimeen! Stimuloin ensin itseni erektioon, ja sitten tein saman kissalle, ja voi pojat. Ero oli... valtava! Voitin kissani reilusti yli kymmenellä sentillä!

Mutta älkää turhaan minua uskoko, otin kuvan todisteeksi:

Joten, nyt voimme varmasti olla samaa mieltä siitä, että munani ovat todellakin kissani munia suuremmat, millä tavalla niitä sitten mittasikaan. Kissani munat ovat suorastaan minimaaliset. Hän on hädin tuskin edes miespuolinen. Hah! Nauran kissani säälittävälle vehkeelle!

Jos kissani munat ovat Danny DeVito, minun munani ovat Arnold Schwarzenegger. Jos kissani munat ovat Tyrion Lannister, minä olen Vuori. Jos kissani munat ovat Smart Fortwo, minä olen Hummer!

Muistan kun ala-asteella poikien pukuhuoneessa minulle naurettiin. Luokkakaverit osoittivat muniani, haukkuivat minua pieneksi ja tekivät ikäviä runoja koostani. Ja minä vannoin, että joku päivä näyttäisin heille. Minä todistaisin, että miehuus ei ole vain munan koosta kiinni. Miehuus mitataan kyvyllä kestää iskuja. Kyvyllä näyttää, että on muita vahvempi. Kyvyllä todistaa olevansa hyvä ihminen. Ja kyvyllä antaa muille, kuten kissoille, etumatkaa ottamalla munista vertauskuvan niin, että kissalla seisoo ja minulla ei. Ja mitä luulette, vaikka annoinkin kissalleni selvää etumatkaa tässäkin kisassa, kummankohan munat olivat silti suuremmat?!

NIINPÄ! Siinäs näitte!