Muutama kätevä vinkki laivadokaamiseen liittyen

21.10.2019

Kävin viikonloppuna laivalla Tukholmassa vaimoni kanssa ja tein pienen havainnon nykynuorison tilasta. Hyttimme oli pitkän käytävän perällä ja päästäksemme sinne meidän piti ohittaa useiden kanssamatkustajiemme hytit. Normaalisti tässä ei olisi mitään erikoista, mutta koska nykyään ihmiset pitävät nähtävästi hyttinsä ovet auki samalla kun dokaavat lämmintä Tax-freesta ostettua kaljaa, pääsin näkemään kulttuurin saloja lähituntumasta.

Ensimmäinen hytti käytävällämme oli aina auki, kun ohitimme sen. Siellä asusti kuusi nuorta miestä, jotka joivat lämmintä kaljaa ja viinaa ringissä ja olivat hiljaa. Siellä myös haisi hiki ja tupakka, varmaan koska miehet kävivät vessassa polttamassa. Mistä tiedän tämän? Koska hytin ovi oli aina auki.

Vähän matkaa tuosta hytistä eteenpäin oli toinen nuorten miesten asuttama hytti, josta soi musiikki ja jossa yksi mies kertoi muille miehille lämpimän oluen ääressä, ettei esileikki oikeasti ole tärkeää. Olisiko ollut mitään mahdollisuutta, etten olisi kuullut tuota? Kyllä olisi. Hytin oven olisi voinut pitää kiinni.

Tuosta parin hytin päässä asusti naisporukka, joka huusi vittua ja saatanaa lämpimän oluen ääressä. Yksi naisista käytti keltaisia alusvaatteita ja Libressen kuukautissuojia. Koska hytin ovi oli aina auki, oli vähän vaikea olla rikkomatta tätäkin yksityisyyttä.

Tuosta muutaman hytin päässä majaa piti nuori miesporukka, joka dokasi myös lämmintä bisseä. Yksi miehistä hengaili alasti ovella, kun lähdimme vaimoni kanssa aamulla Tukholmaan. Ja kun palasimme Helsinkiin, saman hytin oven edessä lattialla oli Näkin kortsupaketti sekä punainen penisrengas, jossa oli palleja hiveleviä muovihaituvia. Koska hytin ovet olivat aina auki läpi päivän ja yön ja näin ollen kuulin koko ajan kaiken, tiedän, ettei kerroksessamme harrastettu lainkaan seksiä. Joten miksi ovella oli kortsuja ja palleja hivelevä penisrengas? Oletan, että miehet ristirunkkasivat toisiaan palleja hivelevien penisrenkaiden kanssa, koska näin he saivat aikaan illuusion suusta palleilla. Miehet eivät tietenkään voineet vain imeä toistensa palleja, koska kaikki tietävät, että se on virallisesti homoa vasta kun oma suu koskettaa penistä tai kiveksiä. Joten ristirunkkaaminen oli varmasti ainoa järkevä selitys. Ja kortsuja he varmaan käyttivät, jottei tartu tauteja. Ja hytin oven he pitivät auki, jotta muut näkisivät miten siistejä tyyppejä he ovat.

Kaksi hyttiä meidän hytistä eteenpäin asui maailman kovaäänisin nuorten naisten joukko, joka dokasi lämmintä olutta ja huusi kaikesta koko ajan. Luulin naisten olevan ruotsalaisia kun huuto alkoi, mutta puoli tuntia myöhemmin tajusin heidän olevan suomalaisia ja vain sammaltavan todella pahasti. Kun känni oli siinä pisteessä, ettei enää tiedetty kuin yksi sana, eli vittu, niin he päättivät huutaa sitten sitä. Hytin ovi koko ajan auki.

Joten. Tästä päästäänkin suoraan laivamatkustamisen suurimpaan ongelmaan: ihmisiin. Ihmisiin, jotka elävät laivoilla kuin eläimet. Ihmisiin, jotka elävät kuin yhteiskunnan säännöt eivät laivalla koskisi heitä. Ihmisiin, jotka ovat valmiita hylkäämään sivilisaation laivalle päästessään. Koska mikä muu selittää sen, että kaikki juovat lämmintä kaljaa koko ajan?

Ihmiset eivät juo lämmintä kaljaa, kun ristirunkkaavat toisiaan! Eläimet tekevät niin. Ihmiset ristirunkkaavat toisiaan kylmien tuoppien ääressä perkele! En tiedä missä vaiheessa yhteiskunta on päästetty siihen tilaan, että lämmin kalja on muka ok. En tiedä tiesittekö te tämän, mutta ei tarvitse nähdä kuin ihan vähän vaivaa ja saa kaljan kuin kaljan kylmennettyä omassa hytissään.

Tässä muutama hyväksi havaittu niksi niille, jotka eivät näitä vielä jostain syystä tienneet. Koska herranjumala ihmiset. Lämmintä kaljaa? Mitä vittua?

KYLMÄ PYYHE

Valuta kylmää vettä pyyhkeeseen ja kääri se tölkin ympärille. Kalja kylmenee ja voit juoda sen hetken päästä. Kippis!

KYLMÄ HYTTI

Pistä hytin ilmastointi jääkylmälle ja (vaikka se varmasti pahalta varmasti tuntuukin) sulje hytin ovi. Näin ilma kylmenee. Mikäli hytti ja siellä olevat kaljat eivät kylmene tarpeeksi, voit saada lisäkylmyyttä tuomalla kotoasi nestemäistä typpeä ja suihkuttamalla sitä hyttiin ja tuoppien ympärille. Nestemäinen typpi on täysin hajutonta, väritöntä ja erittäin kylmää. Käyttäydy varovasti sen kanssa. Ja jos sitä sattuu roiskumaan käsille, älä missään nimessä ristirunkkaa ystävääsi!

KATISKAMETODI

Kuten jääkaapittomalla mökillä juhannuksen viettäneet tietävät, pistämällä oluet katiskaan ja katiskan järveen saa helposti kylmää kaljaa. Laivalla tämä on tietysti asteen verran hankalampaa tehdä, mutta ei suinkaan mahdotonta. Aloita rikkomalla hytin lasi. Sitten sidot lakanat yhteen. Riippuen hyttisi kerroksesta, sinun pitää ehkä käydä varastamassa lisää lakanoita muista hyteistä. Tämä ei ole kuitenkaan ongelma, koska puolet käytävän hyteistä on aina auki ja niissä on vain sammuneita alastomia miehiä. Vie heidän lakanat. Viimeisestä lakanasta teet suljetun nyytin, jonka sisässä oluet ovat. Sitten vain lasket lakanat ulos ikkunasta meren pinnan alle ja annat merivirtojen viilentää oluesi sopivan kylmiksi. Skål!

KYLMÄVESIPUTKI

Hytin katossa sprinklerin ja ilmastoinnin vierestä kulkee kylmävesiputki, jonka esiin kaivamiseksi sinun pitää vain hakata tiesi katon läpi. Suosittelen lekaa tai mahdollisesti kevyttä katuporaa. Kun olet saanut katon revityksi, väännät kylmävesiputken esiin ja teippaat oluet kiinni sitä vasten. Ja sitten vain annat bissen viilentyä ja samalla vaikka, en tiedä, käyt vessassa röökillä.

KYLMÄALLAS, KEINO 1

Laivan henkilökunta on kaukaa viisas ja siksi lavuaaristasi ei löydy tulppaa. Voit tosin luoda oman tulpan lavuaariin helposti. Tarvitset vain yhden palleja hivelevän penisrenkaan sekä katuporan. Ensin poraat vesiputkea suojelevan sihdin irti lavuaarista. Sitten vain työnnät palleja hivelevän penisrenkaan syvälle putkeen ja valutat vettä sen päälle. Penisrengas varmistaa, ettei vesi pääse sen ohi putkistoon ja allas alkaa täyttyä kylmästä vedestä. Pistä bisset veteen viilentymään ja odota. Odottelun aikana voit vaikka tyydyttää ystäviäsi oikealla kädelläsi ja hivellä palleja vasemmalla. Mutta älä käytä suuta! Muista ettette te ole homoja. Te olette vain nuori alaston miesporukka laivalla hengailemassa hytin ovi aina auki.

KYLMÄALLAS, KEINO 2

Suihkun lattiakaivon alla on vesisammio, jonka voi täyttää. Katuporaat vain kaivon kannen pois ja täytät sen sammion kylmällä vedellä ja kaljalla. Tai sitten teet hallitun räjähdyksen kranaatilla ja poistat sen kannen sillä tavalla. Mitä vitun väliä, jos laivan henkilökunta ei puutu siihen, kun oksennat hyttisi kattoon, niin ei kai ne puutu siihen, kun leikit kranaateillakaan.

KYLMÄALLAS, KEINO 3

Vessanpöntön vesi on kylmää, joten pistä tölkit vessanpönttöön. Mutta älä pissaa sitten sinne sekaan! Pissa on aika lämmintä ja se pilaa hyvän viilennysprosessin.

KYLMÄPAKKAUKSET

Tarvitset kylmäpakkauksia, joita voi levitellä oluiden sekaan viilentämään niitä. Laivalla ei ikävä kyllä myydä kylmäpakkauksia kaupoissa, joten sinun pitää nähdä vähän vaivaa. Esitä satuttaneesi polvesi, jotta pääset ensiapuhoitajan vastaanotolle laivan kellariin. Kun näet missä hoitaja pitää kylmäpakkauksiaan, pistä lokaatio muistiin ja murhaa hoitaja. Sahaa hänen ruumiinsa kymmenen osaan ja heitä kannelta mereen. Näin olet varmistanut jälkesi. Jos kuitenkin jäät kiinni itse teosta, vetoa siihen, ettei merellä oikeasti ole lakeja. Ja sitten vain viet kylmäpakkaukset hyttiin ja pistät bileet pystyyn!

(Huom! Vaihtoehtoisesti voit ottaa kodistasi mukaan kylmäpakkauksia ja säästää näin ihmishengen. Olisit sankari. Mieti sitä)

KYLMÄGEELI

Kylmägeeli ei vaikuta tölkin pinnalla ja sen hively sen ympärille olisi vain tyhmää. Mutta se vaikuttaa iholla, joten tee seuraavasti. Leikkaa pakarastasi 10cm x 20cm ihonpalanen ja levitä se ihopuoli ulospäin tölkin ympärille. Levitä siihen kylmägeeliä ja kun leikattu iho alkaa viilentyä, niin tölkkikin viilenee sen mukana. Yksinkertaista ja nopeaa!

KEMIAMETODI

Tarvitset saavin. Pistä oluet saaviin ja saavi täyteen vettä. Ainoa mitä tarvitset nyt, on suolaa. Suola aiheuttaa kemiallisen reaktion vedessä ja saa veden kylmenemään. Suolaa on tosin vaikea löytää laivalta, joten suosittelenkin aina saatavilla olevaa suolan korviketta: verta. Hallitulla verenvuodatuksella voit varmistaa todella hyvät bileet. Joten jos olet oikeakätinen, etsi vasemman käden valtimo ja leikkaa se poikki. Vasenkätisenä etsi oikean käden valtimo ja toimi samoin. Tämä siksi, että se käsi mistä leikkaat valtimon saattaa olla vähän kipeä jälkeenpäin. Tyrehdytä verenvuoto, kun saavi alkaa viilentyä sopivasti. Suosittelen haavaan jotain laastaria vahvempaa. Ja vaikka olenkin vähän valittanut hytin oven auki pitämisestä, niin nyt se on luultavasti jo ihan hyvä idea. Älä käytä kemiametodia suljettujen ovien takana! Ja jos väsyttää, niin älä mene nukkumaan! Siinä voi käydä huonosti. Jos veri ei kuitenkaan tyrehdy tai veresi ei riitä saavin kylmentämiseen, suosittelen ottamaan ensiapuhoitajaan yhteyttä. Jos olet jo murhannut ensiapuhoitajan kylmäpakkauksien vuoksi, suosittelen pikaista avun hakemista kaupunkisi päihdeklinikalta.

OUTSIDE THE BOX -METODI

On olemassa yksi keino viilentää olutta ilman, että oluen lämpötila laskee yhtään. Pitää vain vähän ajatella laatikon ulkopuolelta. Joten tee seuraavasti. Ota olut käteesi. Korkkaa se. Älä ota huikkaa vielä, vaan käytä sytkäriä ja sytytä lahkeesi tuleen. Kun tuli leviää lahkeestasi ylöspäin, huomaat kehosi lämpötilan nousevan. Kun saavutat 100 asteen rajan, on kädessäsi oleva olut jo noin 80 astetta viileämpää kuin äsken. Sitten vain otat raikkaan huikan viileästä bissestäsi ja nautit hyvistä elämänvalinnoista, jotka ovat johtaneet sinut laivalle maailman ankeimpaan hyttiin ristirunkkaamaan ystäviäsi tulessa. Olet eräänlainen sankari ja toivon, että enkelit hivelevät pallejasi taivaassa. Amen.