Porilainen Gaster

18.09.2022

Enterorokko pyyhki perheemme yli tällä viikolla. Kun tauti oli vasta aluillaan ja kuumeeni oli vasta nousemassa, Porilainen herrasmies fred0joc1 meni ja kommentoi vaimoni julkaisua Instagramissa. Joten kipeänä ja ärsyyntyneenä päätin vastata kommenttiin vaimoni puolesta.

Ja sitten kolme päivää myöhemmin, kun kehoani koristi valehtelematta yli TUHAT enterorokosta syntynyttä rakkulaa, hän alkoi seuraamaan minua.

Ja heti perään hän lähetti minulle viestin "Hey". Olin kipeä, kuumetta yli 40, tuhat rakkulaa pitkin kehoa, kurkku käyttökelvoton. En ollut juttelutuulella. Tässä keskustelumme.

Sitten keskusteluun tuli noin tunnin tauko ja oletin sen olleen jo ohi. Kunnes tuntia myöhemmin Fred0joc1 kävi Instagramissa tykkäämässä vaimoni kuvasta ja seuraavanlainen viesti tipahti keskusteluumme.

Olen saanut näitä uhkauksia aika paljon ennenkin, osa vähän kevyempiä ja osa vähän vakavampia. Se on se riski jonka kanssa pitää elää kun ei osaa olla vastailematta kaikille jotka yrittävät kusettaa sähköpostitse tai jotka lähettelevät Instagramissa tai Facebookissa viestejä. Mutta en pitänyt siitä miten vaimoni vedettiin tähän mukaan, joten oli aika mennä puolustusasemiin. Ensin vastasin tietenkin Fred0joc1:n viestiin.

Ja sitten pistimme vaimoni kanssa Instagram-tilit yksityisiksi, kunnes saisin Fred0joc1:n tilin tuhotuksi. Ajattelin, että se olisi helppoa. Ilmianna tili, ilmianna viesti ja anna Instagramin tehdä kaikki puolestasi.

Ensimmäiseen 10 ilmiantoon ei tullut mitään reaktiota, joten otin yhteyttä Instagramiin ja selitin asiallisesti, että mistä on kyse ja mikä Fred0joc1:n juttu oikeasti on. Jos ette tienneet, niin näitä rikkaita keski-ikäisiä miehiä esittäviä tilejä on siellä ihan vitusti. He etsivät sitä hyväuskoista naista joka on valmis antamaan tilille vähän rahaa. Tiedän hyvän kaverini kautta erään naisen, joka meni tähän huijaukseen. Hän ei voinut millään uskoa, ettei se Suomalainen rauhanturvaaja joka ei osannut Suomea ollut oikea. Fred0joc1:n huijaus saattaa tuntua laiskalta, mutta on ihmisiä joille se toimii.

Ensimmäisiä Instagramille lähettämiäni viestejä en ottanut ylös, koska en kuvittellut tästä tulevan taistelua. Seuraavat kolme otin.

Se oli tuo viimeinen viesti, johon viimeinkin reakoitiin. Ja nyt tili, joka näytti ennen tältä...

…näyttää nyt tältä:

Joten, ottakaa opiksenne miehet. On mahdollista pitää vaimoanne havittelevat haaskalinnut loitolla muutamalla valitulla sanalla ja muutamalla kymmenellä ilmiannolla ja muutamalla natsiviestillä Instagramille.