Usein kysytyt kysymykset

17.04.2016

Suomen suosituimpana blogaajana (yli 30 tykkääjää Facebookissa), saan tietysti jatkuvalla syötöllä kysymyksiä elämästäni ja blogistani. Olenkin siksi päättänyt vastata teidän fanien kaikkein yleisimpiin kysymyksiin tässä ja nyt, olkaa hyvä.

Mikä on hinta-laatusuhteeltaan paras ruoka?

Erittäin hyvä kysymys. Hinta-laatusuhteeltaan paras ruoka on K-marketeissa viidellä eurolla myynnissä oleva appelsiiniämpäri. Kyseinen tarjous, joka aina ilmestyessään aiheuttaa Suomen kansassa kollektiivisen himon appelsiineja ja ämpäreitä kohtaan, ja joka taas johtaa apokalyptiseen kansanvaellukseen tarjouksen tehneeseen K-markettiin, on siitä kätevä, että siinä saa viidellä eurolla sekä yli 6 kiloa appelsiineja, että ihan oikean ämpärin!

Kuinka saan aitani pysymään pystyssä?

Aidan rakentaminen ei ole vain lautojen naulailua ja maalailua, sillä jos haluaa aidan kestävän syysmyrskyt ilman, että se kaatuu, pitää muistaa välitappien valaminen maahan. Itse valamiseen sinun tarvitsee hankkia lapio, betonia, betonimylly, tarvittava määrä aidan välitappeja sekä aidan välitappien verran appelsiiniämpäreitä lähimmästä K-marketistasi.

Aloita kaivamalla maahan kolot aidan välitappien kohdalle. Tämän jälkeen tyhjennä appelsiiniämpärit ja laske ämpärit koloihin. Vala maahan upotetut ämpärit täyteen betonia. Tämän jälkeen istuta betoniin välitapit. Mikäli sinulle tulee työskentelyn aikana nälkä tai jano, voit syödä appelsiineja joita ämpäreistä on jäänyt yli.

Kuinka heitän saunassa vettä kiukaalle?

Heittääksesi vettä kiukaalle, tarvitset vain yhden asian: Appelsiiniämpärin lähimmästä K-marketistasi. Leikkaa yksi appelsiini kahtia ja kaiverra se ontoksi. Tyhjennä appelsiiniämpäri ja laske siihen vettä. Käyttäen puolikasta onttoa appelsiinia apunasi, voit siirtää sillä vettä ämpäristä kiukaalle ja rentoutua löylysi parissa.

Kuinka hävitän kilpailevan mafioson ruumiin?

Tapettuasi kilpailevan mafioson, pyörähdä nopeasti lähimmässä K-Marketissa ostamassa viidellä eurolla kaksi appelsiiniämpäriä. Tyhjennä ämpärit ja vala ne täyteen betonia. Tämän jälkeen sijoita kilpailevan mafioson jalat ämpäreihin ja anna betonin kuivua. Yön pimeydessä käy tiputtamassa kilpailevan mafioson ruumis lähimpään järveen. Ämpärit ja betoni pitävät ruumiin veden alla eikä kukaan tule koskaan löytämään ruumista.

Palaa kotiin jossa kuorit yhden appelsiinin ja lähetät sen kilpailevan mafioson mafiaperheelle sanomalehteen käärittynä. Tämä on vanha Italialainen viesti ja kertoo mafiaperheelle, että heidän edesmennyt mafioso nukkuu ikuista unta appelsiiniämpärit jalassaan.

Tämän jälkeen kannattaa varautua kostoon. En suosittele käymään ulkona heikkolahjaisen poikasi kanssa hypistelemässä appelsiineja kadulla, sillä se päättyy usein ampumavälikohtaukseen. Mikäli kostoa ei kuitenkaan ole tiedossa ja mafiaperheidenne välit paranevat, suosittelen istuttamaan alkuperäisistä appelsiiniämpäreistä jääneet appelsiinin siemenet maahan oman appelsiinipuutarhan aluksi. Siellä voit sitten vanhana miehenä telmiä lastenlasten kanssa appelsiininsiivut suussasi kunnes jotain tapahtuu.

Mistä löydän halvan ja mädäntyvän kirjanmerkin?

Halpa ja mädäntyvä kirjanmerkki on löydettävissä lähimmästä K-marketistasi, jossa aika-ajoin löytyy tarjouksessa appelsiiniämpäreitä. Yksi appelsiiniämpäri maksaa viisi euroa ja sisältää sekä kaikki siihen mahtuvat appelsiinit että itse ämpärin.

Kuori yksi appelsiini ja irrota siitä yksi siivu. Kun lopetat kirjasi lukemisen, ota appelsiininsiivu ja pistä se kirjasi sivujen väliin. Kun seuraavan kerran palaat kirjasi pariin, tiedät mille sivulle jäit kun etsit mädäntyneen appelsiininsiivun seuraamalla sen hajua.

Kuinka löytää se oikea?

Oikean ihmisen etsiminen elämääsi voi olla vaikeaa, ehkä jopa vaikein asia koko elämässäsi. Se vaatii sinulta todella paljon kärsivällisyyttä sekä todella paljon appelsiiniämpäreitä.

Sinulle oikean ihmisen tunnistaa siitä, että teillä on yhteiset intressit. Seuraamalla omia intressejäsi, sinun pitäisi löytää siis itsellesi elämänkumppani joka omaa samat intressit. Mikäli pidät siis vaikka musiikista, etsisin sitä oikeaa ihmistä lähimmän K-Marketin appelsiiniämpäritarjouksen läheltä, sillä siellä soi aina musiikki. Mikäli pidät koti-illoista, etsisin sitä oikeaa ihmistä lähimmän K-Marketin appelsiiniämpäritarjouksen läheltä, sillä siellä haisee kodilta jossa haisee appelsiinit. Tai mikäli pidät appelsiineista ja ämpäreistä, etsisin sitä oikeaa lähimmän K-Marketin appelsiiniämpäritarjouksen läheltä, sillä siellä on paljon appelsiineja ja ämpäreitä.

Haluan ruokaillessani vaikuttaa sekä pihiltä että juntilta. Mistä apua tähän?

Pihein sekä juntein ruoka löytyy lähimmästä K-marketistasi, jossa on aika-ajoin tarjouksessa appelsiiniämpärit viidellä eurolla. Siihen hintaan saat lappaa ämpärin täyteen appelsiineja ja kaupan päälle jopa pitää ämpärin omanasi! Kotiin palattuasi kuori appelsiinit ja pistä ämpäri lähimmän pahvilaatikon eteen. Istu ämpärille ja syö appelsiinit pahvilaatikolta, jolloin vaikutat sekä todella pihiltä että todella juntilta.

Haluan lyödä ja töniä ihmisiä ihan kuin olisin Tallinnan-lautalla, mutta en halua mennä Tallinnan-lautalle. Voiko missään muualla toimia näin ilman, että tulee jälkiseurauksia?

Kyllä voi. Lähimmän K-markettisi appelsiiniämpäritarjouksen ympärillä saat lyödä ja töniä kaikkia niin paljon kuin haluat, koska kuten hyvin tiedetään, appelsiineja ja ämpäreitä on maailmassa vain rajoitettu määrä.

Muista myös, että jos sinä näet jonkun tietyn appelsiinin ensin ja sitten joku toinen yrittää ottaa juuri sen appelsiinin ennen kuin sinä ehdit, sinulla on lupa tappaa. Lisäksi pinon parhain ämpäri on aina toiseksi pohjimmainen ämpäri, eli lyö ja töni kaikki muut ämpärit ympäri lattiaa ja leipäosastoa päästäksesi juuri sen oikean ämpärin kimppuun.

Kiroilu ja huutaminen on myös suotavaa, jopa kannustettavaa.

Huomaa tosin, että vaikka kauppaan ajaessasi saat rikkoa kaikkia liikennesääntöjä, jotta pääset appelsiiniämpärin kimppuun ennen muita, paluumatkalla liikennesääntöjä on ikävä kyllä taas noudatettava. Sääntö-Suomi, tiedäthän…

Mikä on kätevin keino hankkia sekä appelsiineja että ämpäreitä?

Erinomainen kysymys! Kätevin keino hankkia sekä appelsiineja ja ämpäreitä on ostaa appelsiiniämpäri lähimmästä K-marketistasi, jossa yksi appelsiiniämpäri maksaa yhteensä viisi euroa, sisältäen sekä appelsiinit että ämpärin.

Tyttäreni on 12-vuotias, allerginen appelsiineille ja raskaana. Onko K-Marketin appelsiiniämpäristä mitään apua ongelmaani?

Kyllä on! Osta appelsiiniämpäreitä lähimmästä K-marketista. Tämän jälkeen pakota tyttäresi syömään appelsiineja kunnes hän kuolee allergiaansa. Tyttäresi kohdussa elävä vauva kuolee myös pian perässä, sillä sikiö ei pysty elämään ilman emäntää. Tämän jälkeen hautaa tyttäresi yöllä takapihalle tyhjissä ämpäreissä.

Myöhemmin kun poliisit tulevat kyselemään tyttärestäsi, kerro heille, että olet menettänyt muistisi. Lisää myös, että et edes tiennyt tyttäresi olevan raskaana ja allerginen appelsiineille. Kerro, että et muista sinulla edes olleen tytärtä, ja jatka kysymällä poliiseilta, että kuka sinä itse muuten edes olet. Pienen hiljaisuuden jälkeen tarjoa heille tuoreita appelsiineja ämpäristä ja toivo, että he ottavat yhdet. Jos kaikki menee hyvin, he eivät esitä lisäkysymyksiä, koska keskittyvät appelsiineihinsa.