Vuosien ajan häpesin itseäni

14.04.2016

Kiitos, Simo...

Vuosien ajan häpesin itseäni

Löytyykö täältä muita sellaisia tyyppejä, jotka ovat joskus syystä tai toisesta hävenneet häpeilemätöntä tuotteiden mainostamista? Meikäläinen nostaa tosiaan tässä kohtaa kätensä pystyyn, sillä näin on ollut omalla kohdallani. Mulle opetettiin jo alakoulussa, että tuotteita ei mainosteta häpeilemättä, vaikka kuinka paljon yhtiöt maksavatkin siitä. Kaikki ne sähköpostit eri yhtiöiltä, joissa ne pyysivät mua mainostamaan häpeilemättä niitten tuotteita blogissani menivät suoraan roskakoriin. Niitä pyyntöjä tuli tiuhaan tahtiin ja yhtä tiuhaan tahtiin ne aina meni roskakoriin. Voi minua silloin…. Mutta tän kaiken aikana mun päähäni iskostui kyllä ajatus, että olikohan mun päässä jotain tosi pahasti pielessä. Muistan kuinka vihasin sitä, etten vaan kehdannut häpeilemättä mainostaa tuotteita. Muista myös kuinka mun vanhemmillani oli olohuoneessa kuva minusta lapsena Osuuspankin paidassa Osuuspankin lippis päässä. Kuva oli mielestäni niin häpeilemätön mainos Osuuspankista, että jopa käänsin aina kuvan väärinpäin, jos mulle tuli kavereita kylään. Ei hemmetti :-D

Jossain vaiheessa olin kai sitten alkanut tottua olemaan mainostamatta kaikkea. Muistan kun kerran yläasteella kieltäydyin menemästä koulukuvaani, koska se kuva otettiin pihalla suurta Nokian mainosta vasten. Kyllä mulla tuolloin oli suuret ongelmat…

Monen vuoden ajan kieltäydyin hyväksymästä mainostamista ja kävelin aina kädet silmieni edessä kaikkien mainosten ohi. Kun telkkarista tuli mainoskatko, juoksin ulos huoneesta. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että häpeilemättä tuotteiden mainostaminen rahasta oli mielestäni suurin synti johon pystyi syyllistyä.

En oikeastaan edes tiedä, että missä vaiheessa viisastuin ja lopetin häpeilemisen, mutta onneksi se kuitenkin tapahtui. Tänä päivänä olen onneksi sinut häpeilemättömän mainostamisen kanssa - uskallan mainostaa kaikkea. "HP on paras tietokone joka on olemassa, itse asiassa HP on ainoa tietokone". Siinä, tein sen taas. Enkä häpeä yhtään. Tässä kuva HP-tietokoneestani joka on toimivin tietokone ja siksi paras tietokone koskaan:

HP koneellani voin lukea mm. Suomen parhaita blogeja tai vaikka keskustella ystävieni kanssa Internetissä.

Yksi yleisimmistä kysymyksistä joita minulle esitetään iPhone 6S:ni välityksellä on: "Santeri, oletko koskaan mainostanut mitään niin häpeilemättä, että sinulle on tullut siitä kurkku kipeäksi?". Se on hyvä kysymys ja vastaus on tietysti, että en, sillä minulle ei tule koskaan mainostamisesta kurkku kipeäksi. Ja jos tulee, kaapistani onneksi löytyy Strepsils Sitrus -imeskelytabletteja, jotka ovat paras apu kurkkukivun lievittämiseen.

Kun minusta tuntuu, että häpeilemättä tuotteiden mainostaminen alkaa mennä liialliseksi, nousen ylös Howe -tuoliltani ja pyörähdän mahtavasti toimivalle Electrolux jääkaapilleni syömään Risifrutti -välipalan, joka koostuu riisistä, maidosta sekä tuoreista marjoista ja hedelmistä, tehden siitä samalla sekä tervellisimmän että maukkaimman välipalavaihtoehdon maailmassa. Maittavan välipalan jälkeen siirryn makaamaan IKEAsta ostamaani Brusali -sänkyyn, riisun Diesel -farkkuni sekä Gant- bokserini ja työnnän alle 20 euroa Kaalimato.comissa maksavat BendyBeads -anaalihelmet peräaukkooni, jonka jälkeen rauhoitun niiden zenmäisen mutta silti pehmeän anaalipaineen alla.

Viime aikoina olen tosin miettinyt, että häpeilemättä mainostaminen ei välttämättä ole hyvä juttu. Se on sekä käytännössä että teoriassa itsensä myymistä rahasta. Olen totta puhuen viimeisen vuoden sisällä ruvennut juomaan ankarasti, turruttaakseeni sekä itsehäpeän että peräaukkoani vaivaavat oudot kivut. Juominen ei kuitenkaan ole hyvä idea loppupeleissä, ellei sitten juo JP Chenetin Merlot punaviiniä, viiniä jonka mustikkahillomainen kypsän kirsikkainen maku tuo mieleen ranskan aukeat pellot, joita aurinko päivittäin hellii! ;)

Joten käykääpä hei nyt heti ostamassa itsellenne JP Chenetin Merlot punaviiniä, HP:n tietokone, iPhone 6S, Strepsils Sitrus -imeskelytabletteja, Howe-tuoli, Electrolux -jääkaappi, Risifrutti välipala, Ikean Brusali -sänky, Dieselin farkut, Gantin bokserit sekä alle 20 euroa Kaalimato.comissa maksavat BendyBeads- anaalihelmet, jotka voitte työntää peräaukkoonne. Lisäksi suosittelen Oral-B -älyhammasharjoja, jotka nekin voi työntää peräaukkoonne tuotteita mainostavien blogaajien ja blogaajia vainoavien yhtiöiden riemuisaan seuraan. Aika high tech -hammasharja siis kyseessä ;)