2012 - Lives (ohj. Santeri Mäkinen) - Käsikirjoittaja, ohjaaja

Ohjasin ja käsikirjoitin tämän lyhytdokumentin Elvis Presleyn kuoleman ympärillä vellovasta salaliitosta. Dokumenttia on sittemmin näytetty vähän siellä täällä festareilla, mm. Georgiassa ja Sloveniassa. Albaniassa se pääsi jopa maan suurimmille festareille. Eräs tuttu kertoi kerran, että saavuttuaan Albanian pääkaupunkiin Tiranaan, hän oli nähnyt ison pellon jossa mies rynnäkkökiväärin kanssa vahti yhtä lehmää. Se on luultavasti ihan osuva tiivistys Albaniasta.

Eräänä päivänä olin pelaamassa Xboxilla Batman: Arkham Asylumia kun sain Albaniasta viestiä. He toivoivat, että voisin lähettää heille dokumentin trailerin, jonka olin valehdellut olevan olemassa jostain syystä. Päätin pelastaa itseni valehtelemalla taas, joten väitin olevani työmatkalla kaukana kotoa, mutta lupasin lähettää sen heille niin pian kuin mahdollista. Soitin koulukaverilleni Markus Laitiselle, jonka onnistuin ylipuhumaan leikkaamaan trailerin. Sitten jatkoin Xboxilla pelaamista, sillä Poison Ivy oli juuri ottanut koko saaren haltuunsa ja tämän pahat suunnitelmat piti estää, ennen kuin kaikki olisi liian myöhäistä.

Jälkeenpäin selvisi että Markuksen leikkaama traileri esitettiin Albanian televisiossa. Oletan, että koko Albaniassa on vain yksi kanava jota kommunistinen sotilasjuntta pitää yllä ja jota kaikkien kansalaisten on pakko katsoa, joten luultavasti tämä traileri on saanut paljon enemmän näkyvyyttä kuin itse dokumentti on.