ODOTAT VIELÄ KYMMENEN MINUUTTIA

Hyvä idea, anna kuulokkeille aikaa. Nykyteknologia on oikeasti tosi älykästä ja hyvin suunniteltua, joten pitää mukautua teknologian rytmiin.

Tuijotat seinää kymmenen minuuttia musiikkia kuunnellen ja nautit elämästä.

Seinää tuijottaessasi kuitenkin mietit sitä, että olisiko nykyteknologiassa vähän hiomisen varaa? Ehkä älykkääksi suunnitellut laitteet voisivat joskus olla vähän vähemmän älykkäitä? Ehkä jokaista hentoakin hennompaa kosketusta tai hipaisua langattomiin kuulokkeisiin ei tarvitsisi rekisteröidä käskynä? Tai sitten kyseessä on vain sinun pääsi sisällä oleva ongelma, koska et ymmärrä älyteknologian hyötyjä.

Nyökkäilet. Kyllä, todennäköisesti vika on täysin sinussa. Olet yli 30 vuotias mies, olet elänyt aikana ennen älypuhelimia ja kaipaat vain paluuta menneeseen maailmaan. Maailmaan, jossa kuulokkeet olivat langallisia. Maailmaan, jossa älypuhelimien laturit olivat langallisia. Mutta se maailma on mennyttä, vitun vanhus, joten tervetuloa nykyaikaan, jossa langattomuus on taikasana! Toki siinä on vähän sisäistettävää, kun esim. älypuhelimen kuoret estävät täysin langattoman latauksen. Mutta ei siinä ole oikeasti mitään ongelmaa, revit vain kaksin käsin puhelimeen ostetut maailman tiukimmat älykuoret pois ja lataat älypuhelimen kuin moderni älymies etkä tee siitä mitään ongelmaa turhaan. Joka tapauksessa, langattomat kuulokkeet ovat nyt tottuneet ympäristöönsä. Kymmenen minuuttia on kulunut, mitä teet?

SULJET KUULOKKEET KÄYTTÄMÄLLÄ NE LATAUSKOTELOSSA, KÄYNNISTÄT NE UUDELLEEN LAITTAMALLA NE TAKAISIN KORVIISI JA VEDÄT PIPON PÄÄLLESI

VEDÄT PIPON KUULOKKEIDEN PÄÄLLE ILMAN, ETTÄ SAMMUTAT KUULOKKEITA

ODOTAT VIELÄ TOISET KYMMENEN MINUUTTIA