MENE TYÖPAIKALLESI JA SIIRRÄ ONGELMASI MYÖHEMMÄKSI

Enkeli siirtää sinut työpaikallesi silmänräpäyksessä. Olet vain vähän myöhässä etkä kyllästynyt kuoliaaksi sekunnin sadasosassa. Sinä teit sen! Tarvitsit vain vähän suomalaista sisua ja yhden Jumalallisen ihmeen, jotta pääsit työpaikallesi kevyellä pakkasella pipo päässä langattomat kuulokkeet korvissa!

Ikävä kyllä sinun pitäisi vielä jotenkin kehittää tapa päästä takaisin kotiin iltapäivällä, mutta se on sen ajan murhe. Ehkä pakkanen hellittää ja uskallat kävellä kotiin ilman pipoa musiikkia kuunnellen. Kaiken lisäksi- hetkinen. Jokin on nyt väärin. Katsot ympärillesi pitkään, jotain puuttuu. Työpaikkasi näyttää ihan normaalilta, mutta sinulla on sellainen olo, että jossain on nyt jotain pielessä.

Ja kun tajuat sen, kaadut järkytyksestä polvillesi.

Vasemman korvasi langaton kuuloke on kadonnut! Se vitun tollo enkeli varmaan rykäisi sinut niin vauhdilla ilmaan, että kuuloke tipahti kadulle! Et voi kuunnella musiikkia vain oikealla korvallasi, siinä ei olisi mitään järkeä! Olet jumissa työpaikallasi etkä voi kuunnella musiikkia kotiin palatessasi. Eli et voi enää koskaan palata kotiisi. Eli olet yhtä kuin kuollut mies.

Onneksi työpaikallasi on keittiö ja siellä on veitsiä. Nouset ylös. Tiedät mitä pitää tehdä.

Haluatko aloittaa alusta?