MENE MENNEISYYTEEN JA ELÄ ELÄMÄSI UUDELLEEN NIIN, ETTÄ KÄYT AJOKOULUN

Enkeli siirtää sinut lapsuuteen ja elät elämäsi uudelleen juuri niin kuin elit sen viimeksikin. Ainoa ero on, että kun olet lähestymässä täysi-ikää, osallistut ajokouluun ja opettelet ajamaan autoa.

On lokakuu 2023.

Heräät. On aikainen arkiaamu, aurinko ei nouse vielä pariin tuntiin. Nouset ylös, peset hampaat, puet päällesi, käyt vessassa, syöt aamupalan – olet valmis työpäivään! Työpaikallesi on muutaman kilometrin ajomatka ja huomaat, että ulkona on PAKKASTA! Mitä vitun väliä, sinulla on auto ja voit matkata sillä töihin musiikkia kuunnellen. Hahaha, olet nero! Kiitos, ajokortti!

Astut autoosi ja käynnistät virran ja moottorin. Hmm, auto on aika kylmä. Webasto ei ole käynnistynyt, vaikka etäkäynnistit sen edeltävänä iltana. Aivan, kauko-ohjaimen patterihan loppui jo viime keväänä eikä uutta patteria saanut vaihtaa itse, joten sinun piti varata aika autoliikkeeseen, mutta yhdelläkään autoliikkeellä ei ollut aikaa koko vuonna patterin vaihtoon. Niinhän se olikin. No, ihan sama, kyllä moderni auto pienen kahden asteen pakkasen kestää.

Auto yskii viisi minuuttia, kunnes käynnistyy. Asetat sen lämmöt kohdalleen, jottet palele autoa ajaessasi. Sitten pistät radion päälle.

Radiosta kuuluu vain kohinaa. Hmm… Aivan! Auton sisäänrakennettu radioantenni ei nappaa radiokanavia pakkaskeleillä, niinhän se olikin. Pieni suunnitteluvirhe, ei muuta. Onneksi auton älytietokoneeseen voi aina liittää oman kännykän bluetooth-yhteydellä. Joten liität kännykän kiinni autoon.

Bluetooth-yhteys on irronnut ja se pitää parittaa uudelleen auton älytietokoneen kanssa. Ei. Ei! EI! EEEEEEIII! Siinä meni viimeksi viikkoja, ehkä kuukausia! Piti olla yhteydessä Renaultin pääkonttoriin ja saada se salasana, jolla rekisteröitiin älytietokone tähän nimenomaiseen autoon, jotta älytietokone saattoi vastaanottaa bluetooth-yhteyden ja sitten vielä iPhonen piti hyväksyä Renaultin kanssa pariutuminen, vaikka kaikki tietävät, että ainoa auto, jonka olemassaolon iPhone hyväksyy, on TeslaAAAAAAAGGGHH!!!

LOPPU

Mikäli piditte tästä jännittävästä tekstiseikkailusta, niin ette varmasti malta odottaa tulevia tekstiseikkailuitani, joihin kuuluu mm.

APUA, MIES JOKA EI OSAA ENSIAPUA ANTAA ENSIAPUA SAMALLA KUN KATSOO YOUTUBESTA OHJEITA TEKOHENGITYKSEEN, MUTTA YHTÄKKIÄ VIDEOON ILMESTYY 10 MINUUTTIA KESTÄVÄ INTIALAINEN MUSIIKKIVIDEOMAINOS, JOTA EI VOI SKIPATA

Ja

SINUN PITÄISI VIEDÄ LAPSESI PÄIVÄKOTIIN, MUTTA KUN KÄÄNNÄT SELKÄSI, LAPSI KATOAA KÄMPPÄSI KAIKKIA ELEKTRONISIA ASIOITA OHJAAVAN ÄLYKAUKOSÄÄTIMEN KANSSA – KUINKA LÖYDÄT LAPSEN NOPEASTI, KUN KAIKKI KÄMPÄN VALOT SAMMUVAT VUOROTELLEN JA PLAYSTATION OSTELEE MINUUTIN VÄLEIN SIIHEN LIITETYN LUOTTOKORTIN KANSSA LISÄOSIA PELEIHIN, JOITA ET EDES OMISTA?

Sekä tietysti 

NETFLIXIN HEIJASTAMINEN ÄLYPUHELIMESTA HOTELLIN TELEVISIOON HOTELLIN WIFIÄ KÄYTTÄEN - KAUHUTARINA