AIKA AJATELLA LAATIKON ULKOPUOLELTA - ET SELVÄSTI VOI KÄYTTÄÄ PIPOA JA KUULOKKEITA SAMAAN AIKAAN, ETKÄ VOI LUOPUA KUULOKKEISTA. ELI SINUN ON PAKKO KORVATA PIPO. PIPON SIJAAN RAKENNAT IHMISEN KOKOISEN MUOVIPALLON, JONKA SISÄLLÄ ON LANGATON LÄMMITIN PITÄMÄSSÄ PALLON ILMASTOA LÄMPIMÄNÄ

Hyvä idea! Käytät monta tuntia palloa rakentaen samalla kun kuuntelet musiikkia, jottet tylsisty kuoliaaksi. Esimiehesi yrittää välillä soittaa sinulle, mutta et vastaa puheluihin. Hän ymmärtää kyllä, kun näkee, että millä viimeinkin saavut töihin. Saat luultavasti ylennyksen, kun olet osoittanut niin vahvaa suomalaista sisua!

Menet muovipalloon langattoman lämmittimen kanssa, langattomat bluetooth-kuulokkeet korvillasi ja heität nauraen pipon vielä pois. Hahaha, typerä vitun pipo. Ihan turha paskakeksintö. Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun kehitetään langaton pipo, voit taas turvautua suojaamaan pääsi pakkaselta sen avulla. Tästedes olet pallomies, liikut kelillä kuin kelillä lämpimässä kätevässä muovipallossasi!

Änget pallon ulos ahtaasta etuovesta ja ponnahdat sen sisällä etupihalle. Langaton lämmitin osuu päähäsi ja asettaa asteet täysille. Sata astetta! Ei jumalauta, miksi lämmittimessä edes on niin korkealle menevät asteet! Yrität iPhonen kanssa ohjata asteet alemmas, mutta lämmitin vaatii Wifin yhteyden lämpötilan muuttamiseen eikä sinun Wifisi kanna etuoven ulkopuolelle.

Okei, ei hätää. Sinun pitää vain mennä nopeasti työpaikalle, jottei tukahduttavan kuuma keli muovipallossasi tapa sinua. Lähdet matkaan, mutta pysähdyt metrin päähän. Voi ei! Et ole siivonnut viime talven jäljiltä pois etupihalla olevia sepeleitä! Jos pallosi koskettaa niitä, se räjähtää!

Mitä teet?

JUOKSET SEPELEIDEN YLI JA TOIVOT, ETTÄ PALLOSI KESTÄÄ NE

PYSYT PAIKALLASI JA VIETÄT VIIMEISET HETKET PALLOSSASI, ENNEN KUIN KUOLET LIIKAAN LÄMPÖÖN

YRITÄT HYPÄTÄ SEPELEIDEN YLI