ELOKUVAMARATON 2 - ELOKUVAT OVAT VIIHDETTÄ

TOUKOKUU 2013

Myös tämä toinen maratoni, jossa katsottiin kaikki Batman -elokuvat alkaen Adam Westin Batmanista päätyen Nolanin mestariteoksiin, oli viaton ja hauska. Maraton pidettiin alkukesästä 2013 minun kotonani Lohjalla. Osallistujina olivat minä, Sebastian sekä tyttöystäväni Anna. Juomapelien määrää nostettiin, mutta vieläkään viinoihin ei koskettu eikä pöytäkirjoja pidetty. Tässä maratonissa uskottiin yhä siihen, että elokuvat ovat olemassa viihteen vuoksi. Tulevissa maratoneissa opimme kuitenkin, että elokuvat ovat oikeasti olemassa alkoholin vuoksi.

Älkää huoliko, emme katsoneet Batman & Robinia iPhonelta. Katsoimme oikeasti jonkun netistä ladatun laittoman version.

Mitä itse maratonin elokuviin tulee, katsoimme ne tietysti aikajärjestyksessä. Ensin 60-luvun halvahkoa kamaa...

...jonka jälkeen Burtonin synkempiä näkemyksiä...

...joita seurasi lähes katselukelvotonta paskaa.

Joten luojan kiitos Christopher Nolanista! Maratonin huippuna katsottiinkin vuosikymmenen parhaimpiin leffoihin lukeutuvat Nolanin Batmanit.

Kuten sanottu, tämän maraton oli hauska, viihdyttävä ja rento.

En tiedä kumpi tässä kuvassa hämmentää minua enemmän... Se että juon limua maratonissa vai se, että näyttää kuin farkkujeni sisällä olisi kova erektio.

Pienenä metaforana, nämä kaksi ensimmäistä maratonia olivat verrattavissa kauniin ja herkän naisen kanssa rakasteluun kynttilänvalossa. Tulevat maratonit sen sijaan ovat verrattavissa lihavan, karvaisen ja täysin nahkaan puetun kakkaleikkeihin erikoistuneen huoran ryhmäpanosessioon omien isovanhempien luona.