Virallisesti eniten dokaava Bond

Alkoholin suurkäyttö on vakava ongelma. Kaikille paitsi James Bondille, joka ryyppää kovempaa kuin yksikään mies maailman historiassa. Mutta missä muodossa Bond ryyppää koviten? Nyt kun purut on suoritettu voin tehdä yhteenvedon alkoholinkäytöstä ja lyödä faktat pöytään.

Vähiten ryyppäävä Bond

George Lazenby on väkisinkin vähiten ryyppäävä Bond, koska en nähnyt hänen juovan paskaleffassaan mitään. Näin hänen kyllä tilailevan juomia ja puhuvan juomista, mutta mitään hän ei juonut. Tai jos joi, se meni minulta ohi. En myöskään ole valmis katsomaan elokuvaa uudestaan vain selvittääkseni totuuden tästä. Minulla on elämä elettävänä ja jos onnistun jotenkin elämään sen ilman, että katson On Her Majesty's Secret Serviceä enää koskaan, on se väkisinkin hyvä elämä.

Toiseksi vähiten ryyppäävä Bond

Timothy Dalton joi aika vähän, varmaan koska hänellä oli niin kiire olla hyvä näyttelijä. Voisi jopa sanoa, että hän on niin hyvä näyttelijä, että kykeni tekemään työnsä selvin päin.

Keskivertoa vähemmän ryyppäävä Bond

Pierce Brosnan joi aika vähän ensimmäisissä leffoissaan ja vähän enemmän viimeisissä leffoissaan. Eli jos hän olisi saanut jatkaa roolissa vielä toiset kymmenen vuotta, olisi hän varmaan ryypännyt uusimmissa elokuvissaan kuin sieni. Ja jos Pierce Brosnan olisi saanut jatkaa roolissa vielä toiset kymmenen vuotta, olisin varmaan itsekin ryypännyt kuin sieni kestääkseni toiset kymmenen vuotta Pierce Brosnanin Bondeja.

Keskivertoa enemmän ryyppäävä Bond

Mooren Bond joi kyllä paljon ja oli puhdas alkoholisti, mutta hän joi silti paljon vähemmän kuin muistin. Verrattuna Conneryyn hän oli periaatteessa absolutisti.

Toiseksi eniten ryyppäävä Bond

Sean Conneryn sopimuksessa varmaan luki, että hänen ei tarvitse näytellä yhdessäkään kohtauksessa ilman viinaa. Hän juo jokaisessa elokuvassaan muutaman Alkon verran kirkasta eikä tunnu silti koskaan olevan kännissä.

Eniten ryyppäävä Bond

On vaikeaa uskoa, että Craig joi jopa Sean Conneryn pöydän alle. Craigin Bond ei ota askeltakaan ilman alkoholia. Nukkumisen sijaan hän juo. Hengittämisen sijaan hän juo. Skyfall on periaatteessa tarina miehestä, joka juo itsensä seuraavaan kohtaukseen. Kuka lie korvaakaan Craigin Bondina on siis pahan haasteen edessä: Kuinka pysyä elossa ja samalla juoda viinaa samaan tahtiin kuin kameli juo vettä.

Vaihtoehtoisesti seuraava Bond voisi juoda huomattavasti vähemmän. En usko, että mainostoimistoja lukuun ottamatta ketään haittaisi. Ja jos totta puhutaan, on oikeasti mahdollista olla salainen vakooja eikä koko ajan kännissä. Itseasiassa on jopa mahdollista, että kyseinen työ on helpompi suorittaa selvänä. Paha sanoa, kun ei ole nähnyt vielä sitä versiota Bondista.

TÄSTÄ TAKAISIN YHTEENVETOON