Viisi syytä katsoa Linnan juhlat illalla

06.12.2016

Jatkaen hyväksi havaitulla kaavalla, tässä taas uusi lista millä ei ole mitään merkitystä.

1. Ehkä joku kuolee siellä

Ehkä tämä on viimeinkin se vuosi. Aina kun olen itse katsonut Linnan juhlia, odotan vain sitä hetkeä, kun joku saa dramaattisen sydänkohtauksen kättelyjonossa. Odotan , että tuo kuoleva henkilö puristaa oikealla kädellään rinnastaan samalla kun vasemmalla kädellä haroo ilmaa edessään kuin tarratakseen kiinni näkymättömään elämän lankaan, jonka jälkeen kaatuu kuolleena maahan veri suusta valuen. Koska sitten Linnan juhlissa sentään tapahtuisi jotain.

2. Ehkä jonkun tissit vilahtavat

Perus.

3. Ehkä jonkun kyrpä vilahtaa

Myös perus.

4. Ehkä Juha Sipilä varastaa hopealusikoita ja vie niitä ulkona autossa odottaville sukulaisilleen

Henkilökohtaisesti uskon, että tämä tulee tapahtumaan. Ja sitten Sipilältä kysytään, että saadaanko hopealusikat takaisin sukulaisilta, jotka leikkivät niillä autossa. Ja siihen Sipilä varmaan sanoo, ettei hän tiedä mitään sukulaistensa tämänhetkisestä toiminnasta.

5. Ehkä et tiennyt, että muutakin voi tehdä

Se on totta, Linnan juhlia ei ole pakko katsoa. On olemassa vaihtoehtoja. Esimerkiksi Maikkari ja Nelonen näyttävät juhlien aikaan huonoja elokuvia. Jimiltä taas tulisi Säpinää Kannen Alla, joka on realitysarja Karibianristeilijästä tai jotain. Vaihtoehtoisesti ei tarvitse katsoa mitään. Voit mennä ulos vaikka kävelylle, jos saatat uskoa. Mieti sitä. Voit tehdä ihan mitä vaan, sinun ei ole oikeasti pakko katsoa sitä juhlaa.

Kuka edes ylipäätänsä haluaa katsoa kun toiset jossain muualla juhlivat, miten vitun köyhää se on? Joten oikeasti. Voit tehdä ihan mitä vaan. Itse ajattelin katsoa juhlien ajan pornoa, joka on ohjelma, jossa voi katsoa kun toiset jossain muualla harrastavat seksiä. Ja ennen kuin sanot, että se se vasta köyhää on, niin ei, se ei ole köyhää, se on siistiä. Siellä vilahtaa tissejä ja kyrpiä, toisin kuin Linnan juhlissa.