ÄLÄ KATSO ÄÄNTÄ, ÄLÄ PUHU SILLE

Kuulet taivaalta syvän huokauksen ja Jumalallinen ihme laskeutuu silmiesi eteen. Se on enkeli, kaunein ilmestys, jonka olet koskaan nähnyt ja jonka tulet koskaan näkemään.

"Anna kun arvaan. Olet matkalla töihin, mutta et pysty menemään sinne ilman musiikkia etkä pipoa, koska ulkona on kaksi astetta pakkasta, etkä uskalla liikkua tai hengittää, jottei pipo hankaisi langattomia bluetooth-kuulokkeita sammuksiin?"

Et nyökkää, et uskalla. Annat silmästäsi poskelle valahtavan kyyneleen toimia vastauksena enkelin kysymykseen.

"Niinpä niin. Sama saatanan ongelma jokaisella saatanan modernilla suomalaisella miehellä joka saatanan lokakuu… Hyvä on, miten haluat, että autan sinua?"

Et vastaa mitään, et uskalla.

"Aivan. Et uskalla vastata, koska jos vastaat ja musiikki katkeaa, tylsistyt kuoliaaksi, vaikka edessäsi seisoo oikea vitun enkeli."

Kyynel valahtaa poskellesi.

"Hyvä on. Tehdään näin. Annan sinlle kolme vaihtoehtoa. Kerro poskikyyneleillä, minkä niistä haluat. Yksi poskikyynel, jos haluat, että vien sinut ajassa taaksepäin nuoruuteesi, jotta voit elää elämäsi uudelleen ja käydä ajamassa ajokortin. Kaksi poskikyyneltä, jos haluat, että luon maapallolle niin radikaalin ilmastonmuutoksen, ettei missään ole enää koskaan pakkasta. Ja kolme poskikyyneltä, että vien sinut nyt vain suoraan työpaikallesi ja kohtaat tämän saman ongelman uudelleen iltapäivällä?"

YKSI POSKIKYYNEL - MENE MENNEISYYTEEN JA ELÄ ELÄMÄSI UUDELLEEN NIIN, ETTÄ KÄYT AJOKOULUN

KAKSI POSKIKYYNELTÄ – TILAA KAIKENKATTAVA ILMASTONMUUTOS, JOKA ESTÄÄ PAKKASET

KOLME POSKIKYYNELTÄ - MENE TYÖPAIKALLESI JA SIIRRÄ ONGELMASI MYÖHEMMÄKSI